keskiviikko 28. marraskuuta 2012

DIY sohva trukkilavoista

Ajattelin vihdoin kokeilla "sohvan" tekemistä trukkilavoista. Tällaisen toteuttaminen on ollut mielessä jo jonkin aikaa, mutta  vasta nyt sille on ensimmäistä kertaa tilaa. Koska uudessa asunnossamme tulee olemaan melko paljon uutta, haluan sinne vastapainoksi jotain vanhaa ja toisaalta jotain itsetehtyä ja rosoista, jottei fiilis ole liian uudenhohtava ja tylsä.

Ei hajuakaan miltä lopputulos tulee näyttämään. Olenkin sopinut projektia kohtaan hieman skeptisen mieheni kanssa, että mikäli lopputulos ei miellytä saatellaan eurolavat yhtä nopeasti sinne mistä ne tulivatkin eli jätelavalle.

Mutta kokeilemallahan se selviää. Nyt olen päässyt siihen asti, että trukkilavat on raahattu kotiin viereisen talon roskiskatoksesta ja olen maalannut ne kertaalleen valkoisella huonekalumaalilla. Tarkoitus on jättää näihin tuollainen epäsiisti ja hieman kulahtanut jälki.

Sitten puuttuu enää patja, kankaat ja paljon tyynyjä. Homma valmistunee viikon sisään jolloin myös selviää tuliko tämän sohvan eliniäksi lopulta enemmän kuin yksi päivä. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!