keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Uusi koti

Kuten aiemmin mainitsinkin, olemme myyneet nykyisen asuntomme ja vielä tämän vuoden puolella on tiedossa muutto uuteen kotiin. Koska oman asunnon ostamisen kanssa olisi tullut todella hoppu, päätimme suosiolla mennä joksikin aikaa vuokralle ja miettiä rauhassa mitä ylipäätään seuraavalta kodilta haluamme (mieli vaihtuu viikottain). Mutta täytyy myöntää, että olen tulevasta muutosta silti aika innoissani, koska kämppä on ihana!

Ensinnäkin neliöitä on parikymmentä enemmän kuin nykyisessä ja huonekorkeus on yli kolme metriä, säilytystilaa on todella runsaasti ja mikä parasta meillä on SAUNA. Sauna on ollut juuri se, mitä tässä nykyisessä, kylläkin myös  ihanassa kodissa olemme kaivanneet. Ei siis olisi tullut mieleenkään, että muutamme enää minnekään, missä ei ole saunaa. Olen innoissani myös siitä, että pääsen taas tekemään sisustussuunnitelmia ns. puhtaalta pöydältä. Nyt kun kämppä on vielä tyhjillään, oli oivallinen tilaisuus miettiä kaikki uusiksi pintamateriaaleista lähtien.

Asunnossa on tällä hetkellä valkoiset, mutta vähän siniharmaaseen taittuvat seinät sekä puunväriset lautalattiat, pl. keittiö, jossa on aito korkkimatto. Aikomuksena on laittaa ainakin olohuoneen ja eteisen seinät ihan valkoiseksi sekä hioa ja kuultolakata lattiat valkoiseksi siten, että puu kuitenkin hiukan kuultaa läpi ja pinta on matta. Uskon, että kämppä saa näin vielä reilun annoksen valoa ja avaruutta sekä freesimmän ilmeen. Itseasiassa lattiamies touhuaa kämpillä parhaillaan, joten kuvia lopputuloksesta luvassa viimeistään viikon päästä.

Tämän jälkeen mietintälistalla on:
- eteisen naulakko/säilytys/kenkähässäkkä 
- olohuoneen järjestys ja kalusteet sekä taulut
- makuuhuoneen lamput
- keittiön lamput
- pikkuvessan viihtyisyys 

Tulevat viikot meneekin mukavasti inspiraatiota etsiessä ja sisustussuunnitelmia tehdessä sekä maalaus- ja muuttohommissa. I like!

Pohjapiirros (ei mittakaavassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!