sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kotioffice inspiraatiota

Näin Tammikuun alkupuolella ajatukset ovat jo väistämättä kääntyneet töihin vaikka autuaallisesta kahden viikon lomasta onkin vielä muutama päivä jäljellä.

Meillä ei kotona töitä juurikaan tehdä, joten erilliselle työpisteelle kotona ei toistaiseksi ole ollut tarvetta. Keittiön ruokapöytä on hoitanut hommansa tarvittaessa vallan mainiosti ja läppärin käyttö muuten on painottunut lähinnä sohvannurkkaan. Itselleni kotityöpiste on aina myös edustanut mielikuvaa järkyttävän rumasta, isosta ja epäkäytännöllisestä työpöydästä olohuoneen (tai vielä pahempaa - makuuhuoneen) nurkkaan tungettuna - täynnä papereita, mappeja ja ties mitä roinaa. 

Viime aikoina olen kuitenkin ihastellut toinen toistaan ihanampia työnurkkauksia pääasiassa Pinterestissä. Työpiste kotona voi siis todellakin olla myös inspiroiva ja kaunis osa sisustusta, ja sen saa mahdutettua hyvinkin pieneen tilaan. 

Alla olevista kuvista löysin kaikista jotain inspiroivaa ja meidän kotiin tulisikin varmasti yhdistelmä vähän tätä kaikkea. Ja ehkä tuleekin, kuka sanoi että tässä tarvitsee töitä tehdä?

Kuva: Divaaniblogit
Kuva: Weekday Carnival
Kuva: No 19
Kuva: Made in Persbo
Kuva: My ideal home
Kuva: My ideal home
Kuva: The marion house book
Kuva: Stylizimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!