sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Musta kylpyhuone

Nyt on kyllä ihan järjetön asuntokuume puraissut. Aiemmin kerroinkin, että saimme tämän kodin myytyä ja muutimme väliaikaisesti vuokralle mietiskelemään, mistä ja millaisen kodin seuraavaksi haluaisimme. No, ei ole montaakaan kuukautta kulunut ja olemme tulleet siihen tulokseen, että Etelä-Helsingissä pysytään vaikka neliöistä joudutaankin sen vuoksi tinkimään. 

Nyt meitä on itse asiassa todella paljon alkanut houkuttamaan kunnon pommin ostaminen ja sen remontoiminen oman näköiseksi. Valmiiksi remontoiduissa kodeissa joutuu kuitenkin aina tekemään kompromisseja joidenkin valintojen suhteen. Tai ainakaan vielä en ole törmännyt jonkun muun remontoimaan kotiin, jossain kaikki osuisi täysin nappiin. 

Se on selvää, että tulevassa kodissamme on joko oltava sauna tai sellainen on pystyttävä rakentamaan. Olen jo pitkään haaveillut mustasta saunasta ja nyt myös musta kylppäri kummittelee mielessäni. En yksinkertaisesti saa tätä yhtä kuvaa mielestäni. Tuo musta kiiltävä laatta ja betoniallas ovat niin upeat! 

Kuva: Studio Toogood

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!