maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kylpyhuoneen lattialaatta

Pääsiäisenä oli ihanan paljon aikaa suunnitella uuden kodin remonttia ja onnistuinpahan innostamaan myös äidin ja veljen vaimon piirtämään vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja meille. :) Kannatti, koska sain monta hyvää ideaa, jotka eivät itselleni olisi tulleet mieleen.

Yksi asia on kuitenkin jo päätetty, olivatpa muut ratkaisut mitä vain. Nimittäin kylpyhuoneen lattialaatta. Olen ihastellut näitä  Marrakech Designin marokkolaisia käsintehtyjä laattoja, aina silloin harvoin kun niitä jossain olen nähnyt. Olin kuitenkin ehtinyt jo unohtaa koko laatan, kunnes törmäsin tähän Voltaire -kuvioiseen mustavalkoiseen ihanuuteen. Ja eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, mikä laatta tulee meidän kylpyhuoneen lattiaan. Tässä on juuri sopivasti spa-fiilistä, eikä käsityön aiheuttama uniikkius laatoissa tee niistä ainakaan yhtään vähemmän kiinnostavia!

So this is it, mutta mustavalkoinen väri sai nyt rinnalleen kaksi kilpailijaa - smoke ja nathimmel.  

3 kommenttia:

 1. Hei! Aivan ihana laatta! Saanko kysyä, mistä hankitte nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tilasin suoraan Marrakech Designilta Ruotsista. Onnistui helposti ja tilaus tuli viikon sisällä siitä kun lasku oli maksettu kotiovelle. Kannattaa tilata tälle omat käsittelyaineet siinä samalla, osaavat siellä kyllä neuvoa mitkä.:)

   Poista
  2. Niin ja jos ei halua tilata Ruotsista niin Suomessa ainakin Aveo myy ja olen myös nähnyt Helsingissä Smyygissä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!