keskiviikko 28. elokuuta 2013

HELPOTUKSEN HUOKAUSTänään istuttiin ilta putkiremontin tiedotustilaisuudessa.  Ja huh helpotus, urakan aikataulu on nyt lyöty lukkoon ja me olemme sen alkupäässä, jes! Tämä tarkoittaa sitä, että remontti alkaa meidän kämpässä tammikuun lopussa ja kestää kevään ajan. Noh, eihän tuokaan nyt ihan järisyttävän hyvältä kuulosta, mutta olosuhteisiin nähden kyllä. Talomme on nimittäin vaikein mahdollinen putkilinjojen suhteen ja niitä menee miten sattuu eikä yksikään asunto ole saman kokoinen tai mallinen. Saati sitten, että linjat olisivat suoria. Me kun olemme vielä siirtämässä keittiötä toiselle puolelle asuntoa, pitkittyy remontin kesto osaltamme entisestään, koska otamme yhden ylimääräisenkin putkilinjan käyttöömme. Mutta ihan sama - olen vain onnellinen, että olemme urakan alkupäässä. Muuten olisimme joutuneet odottamaan sen alkua täällä pyökkiparatiisissa VUODEN.

Nyt meillä on juuri sopivasti aikaa edistää suunnitelmat loppuun ja keräillä kimpsut ja kampsut taas muuttokuormaan ennen kun alkaa tapahtua. Tällä hetkellä odottelemme vielä huoneistokohtaisia LVI-suunnitelmia ja sähkösuunnitelmia, jonka jälkeen vasta päästään urakoitsijan juttusille. (Tähän odotteluun kuluu uskomattoman paljon aikaa, mutta onneksi meillä on sitä ollut.)

Vähän kyllä jännittää, millainen hintalappu mahtaa tipahtaa urakoitsijalta meidän suunnitelmien päälle... Onneksi lähipiirissä on osaavaa porukkaa, joka pystyy tarvittaessa auttamaan loppuremontissa. :) Eri urakotisijathan eivät voi vastuusyistä hääriä täällä samaan aikaan, joten helpointa olisi ottaa koko homma samalta taholta.

Loppuviikko meneekin Helsinki Fashion Weekend -muotihulinoissa, mutta lauantaina olisi tarkoitus katsella myös kylppärin ja wc:n suunnitelmia ja laattavaihtoehtoja, joten niistä lisää sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!