sunnuntai 4. elokuuta 2013

Keittiömietteitä

Valkoinen vai musta? Saarekkeella vai ilman? Siinä oikeastaan tämän hetken kysymysmerkit keittiön osalta. Keittiö ja olohuone tulevat olemaan yhtä suurta tilaa, joten haluaisin, että keittiö olisi suht simppeli eikä pomppisi liiaksi silmille. Siksi olinkin ajatellut, että valkoinen keittiö häviäisi kätevämmin taustalle, mutta nyt kun olen törmännyt todella moniin upeisiin mustiin avokeittiöihin niin enpäs tiedäkään enää.

Tällä hetkellä eniten ihastuttaa tämä Kvikin Mano Sera, ja sen yksinkertainen tyylikkyys vetimettömine laatikostoineen. Mustat kodinkoneet ja hana sekä betonilattia saavat tämän tietysti näyttämään omissa silmissäni entistä paremmalta.


Jos päädymme saarekkeeseen, niin ei olisi ollenkaan hassumpi tuollainen puinen kehys, joka menee koko saarekkeen yli. Itse lämpenen myös kuvassa näkyvälle "professional" hanalle, mutta valitettavasti olen perheemme kahdesta päättävästä osapuolesta ainut, joten sitä tuskin tullaan näkemään.


Ensi viikolla meidän pitäisi saada asunnon lopulliset pohjapiirustukset mittoineen suunnittelijaltamme. Sen jälkeen pääsen kilpailuttamaan keittiöfimoja ja nähdään, mistä löytyy paras vaihtoehto (ja hinta) meidän tarpeisiimme.

Yhden haasteen valmiskeittiöiden osalta aiheuttanee se, että haluan ehdottomasti kattoon asti ulottuvat yläkaapit aivan kuten meillä oli tässä edellisessä kodissammekin. Hemmetin käytännöllinen (=rutkasti lisää säilytystilaa) ja mielestäni myös parhaimman näköinen ratkaisu.


Kuvat 1 & 2: Kvik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!