tiistai 20. elokuuta 2013

Kurkistus keittiöön


Nopea kurkistus ensimmäiseen keittiöhahmotelmaan, joka suunniteltiin eilen Kvikillä. Tarkoitus on kilpailuttaa useampi keittiöfirma vaikka Kvik onkin tällä hetkellä suosikkimme. Kokonaisuus tulee kuitenkin näyttämään suunnilleen tältä, sillä tässä suunnitelmassa on hienosti huomioitu tilan vaatimukset ja toisaalta meille tärkeät kriteerit riittävän säilytystilan, työskentelytilan jne. suhteen.

Korkeat kaapistot tulevat takaseinälle ja niiden sisään integroidaan jääkaappi-pakastin. Sen viereen viinikaappi + mikro päällekkäin (jostain syystä kuvassa tyhjä aukko näiden päällä, mutta sellaista ei ole takoitus jättää).  Vasempaan reunaan jää vielä kaksi täyskorkeaa kaapistoa, joista ainakin toinen on siivouskomero. Korkeita kaappeja ei vedetä ihan seinään asti, sillä siellä tulee vastaan ikkuna. Tasoa ja yläkaapistoa tulee osittain molemmille seinille ja sille, miksi yläkaapit eivät jatku ihan oikeaan reunaan on myös syy. Tähän sisustussuunnittelijallamme Tiitalla oli loistava idea ja siitä lisää myöhemmin. 

Tulipa keittiö mistä vaan, vetimettömyys on ihan must. Materiaaleista puolestaan tuo musta viilutettu puu höystettynä massiivipuutasolla on tällä hetkellä vetämässä pisimmän korren. Mutta katsotaan millaisia ehdotuksia saadaan muilta keittiöfimoilta ja herääkö niiden myötä jotain uusia ideoita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!