torstai 5. syyskuuta 2013

LAMPPUHAAVEITA


JOANNA LAAJISTO EDIT
ARTEK A110 / TOM DIXON BEAT LIGHT WIDE


ARTEK A330S / ONE NORDIC LEVELS S
Keittiösuunnitelmien yhteydessä tuli pohdittua jonkun verran jo vaihtoehtoisia keittiön valaisimia vaikka 
näiden osalta lopulliset päätökset tehdäänkin vasta remontin valmistuttua. Ellei nyt sitten joku megatarjous satu osumaan kohdalle, mutta epäilenpä suuresti, että näiden vaihtoehtojen kohdalla sellaista pääsee sattumaan.

Aiemmin mainitsin myös Tiitan loistavasta ideasta keittiön suhteen. Tämä idea oli niinkin yksinkertainen, että laitamme keittiön oikeaan laitaan yläkaappien sijasta kaksi tyylikästä riippuvalaisinta. Pieni, mutta hieno yksityiskohta, joka ei olisi tullut itselle mieleen. Tykkään ideasta, koska keittiön ollessa samaa tilaa olohuoneen kanssa on kiva, että se sulautuu olohuoneeseen eikä kaapit töksähdä eteen heti huoneeseen astuttaessa.

Ainut huono puoli on, että nyt meidän pitää ostaa valaisimet sekä ruokapöydän päälle että keittiön sivuseinälle. :) Valaisimet voisivat olla tyyliltään ja väriltään samanhenkiset, mutta ehkei kuitenkaan kaikki samaa sarjaa. Suosikkilamppu on tällä hetkellä Jonna Laajiston Edit valaisin musta-messinkisenä. Myös Artekin A110 mustana toimisi hienosti jossain kohtaa.Mutta katsotaan tosiaan remontin jälkeen minkälaisiin lamppuihin meillä on enää varaa - vai istuskellaanko keittiössä trendikkäästi pelkässä kynttilänvalosta. ;) Onneksi muiden huoneiden osalta on sentään lamput valmiina, joten niiden osalta ei tarvitse hankintoja tehdä. Itse valaisinsuunnitelmasta ajattelin kirjoitella vielä myöhemmin lisää. 

2 kommenttia:

  1. Meillä on sama maku valaisimien suhteen... Mutta kukapa ei näistä klassikoista tykkäisi? Mua harmittaa päivittäin, että en valinnut juuri noita Artekin A 330S:iä meidän ruokapöydän päälle vain sen takia kun ei jaksettu säätää sähkövetoja, blaah...

    Niissä on muuten aika pieni valaisuteho eli ovat kyllä hyviä tunnelmalampuiksi mutta jos tarvitsee enmemmän valaisutehoa keittiööm niin toi Edit voisi olla parempi?

    VastaaPoista
  2. Totta, vaikea näistä on olla tykkäämättä! Nämä olisikin oikeastaan enemmän sisustus/tunnelman luomiseen, mutta ruokapöydän päällä olisi tietysti hyvä olla enemmän valoa.

    Edit on tämän hetken ehdoton suosikki, joten ehkä laitetaan ne ruokapöydän päälle ja jotkut muut sitten keittiön tason päälle. Toisaalta tässä voi mieli vielä muuttua moneen kertaan ennen kun lamput on katossa ja uusia ihastuksiakin tulla. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!