sunnuntai 1. syyskuuta 2013

WC:N JA KYLPPÄRIN LAATTOJA

Lauantaina katseltiin wc:n ja kylppärin kaakelivalintoja ja AI ETTÄ! Tiitta oli osannut valita täydelliset kaverit Marokkolaiselle Voltaire -laatalle, joka valittiin aiemmin koko suunnittelun lähtökohdaksi. Oli muuten luonnossa tuo kyseinen laatta entistäkin hienompi! Nyt myös mustavalkoinen versio näytti niin hyvältä, että taidetaanpa päätyä siihen.

Voltaire Svartvit -laatta on tulossa siis wc:n lattiaan 15x15 kokoisena (kuvan mallikappale 20x20). Koska tämä laatta on niin hallitseva ja haluamme, että se saa ansaitsemansa huomion, saa se seurakseen seinälle valkoisen mattapintaisen ja todella ison 30x60 laatan. Lopullinen malli selviää kun ollaan päätetty, mistä laatat otetaan. Jospa edes joku löytyisi urakoitsijan antamista vaihtoehdoista (taitaa kyllä olla toiveajattelua). Näiden lisäksi myös wc:n upotettu allastaso, joka jatkuu pesukoneen päälle, sekä altaan alle tulevat laatikostot ovat valkoiset.  

Vaalean wc:n vastapainoksi kylppäristä tulee tummempi. Sinne valittiin samankokoinen suuri seinälaatta tummanharmaana (sama väri kuin Voltaire laatan "musta". Kuvan mallikappale tosin vaaleampi harmaa.) Ja samaa tummanharmaata laattaa suihkutilan ja saunan lattiaan 10x10 kokoisena. Tämä laatta muistuttaa aika paljon luonnonkivilaattaa, joka meillä oli edellisessä kodissa ja tykättiin siitä kyllä kovasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!