maanantai 7. lokakuuta 2013

KULUNUT ON KIEHTOVAMPAA

Sain vinkin osallistua Joutsenmerkin ekoasumishaasteeseen ja innostuin tästä heti, sillä olen aiemminkin ollut aikeissa tehdä postauksen siitä, mitä kaikkea kierrätettyä meiltä löytyykään. Kilpailusta löytyy useita muitakin kategorioita, mutta meille näistä sopivin oli "Kulunut on kiehtovampaa" - kategoria. Käykäähän tutustumassa kategorioihin täällä ja osallistukaa!

Meiltä löytyy paljon vanhoja esineitä, joita on hankittu mummolasta, kirpparilta ja huuto.netistä tai saatu sukulaisilta ja kunnostettu omaan makuun sopiviksi. Nyt alkaakin olla se tilanne, että oikeastaan enempää tavaraa ei tarvita eikä haluta, joten myös kaikkien vanhojen esineiden kotiin kantaminen on pannassa. :/ Mummolan ullakon penkominen on silti jokakesäinen harratus, josta en aio luopua. Ainakin yhden vanhan lampunjalan haluaisin sieltä vielä löytää.

Uskon, että kaikki nämä vanhat ja vähän kuluneet esineet pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa, kun remontin jälkeen koti hohtaa uutuuttaan. Vanhoilla huonekaluilla ja esineillä kun saa kivasti kontrastia, kerroksellisuutta ja persoonallisuutta sisustukseen. Mielenkiintoinen sisustus on mielestäni aina yhdistelmä uutta ja vanhaa, designia ja omaa kekseliäisyyttä sekä persoonallisia tavaroita.

Meillä ekologisuus näkyy siis lähinnä kierrätettyinä tavaroina. Tässä niistä pieni läpileikkaus.

 Maustemyllyt olen saanut vanhemmilta, kahvi- ja teepurkit ostanut FIDA lähetystorilta.
Lasipulloja on kertynyt mummolasta ja kirpparilta. Vanhoja pinnatuoleja mummolasta, jotka olen hionut ja maalannut erivärisiksi.
Puukoreja eri käyttötarkoituksiin mummolan vintiltä myöskin.

Sohvapöytänä toimiva Alkon vanha puulaatikko on säilytyksessä meillä, kunnes veljen vaimo toisin määrää. :)


Keinutuoli saatiin Mikan vanhemmilta ja hiottiin & maalattiin mustaksi. Nyt se sopii meille täydellisesti.
Vanha lipasto on huudettu Huuto.netistä säilytystilan tarpeeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!