keskiviikko 30. lokakuuta 2013

TOIVELISTALLARemontti lähestyy ja itse asuntoon ei ole jäämässä yhtikäs mitään vanhaa vaan kaikki laitetaan uusiksi. Huonejako, pinnat ja sen sellaiset siis.

Onneksi sentään huonekalujen osalta ollaan tilanteessa, että olemme viime vuosina uusineet lähes kaikki suurimmat huonekalut, joten niiden osalta ei hankintoja tarvitse tehdä. Kaikki hankinnat on myös tehty sillä silmällä, että näillä mennään vuosia tai kymmeniä ja mitään väliaikaisratkaisuja ei enää harrasteta. 

Joitakin pienempiä asioita on kuitenkin aina hankintalistalla ja tämän hetken lista näyttääkin tältä. Huonoimmalla tolalla meillä on ehkä astiat, joiden osalta on paljonkin uusimistarpeita.

  1. Marimekon Oiva/siirtolapuutarha -sarjasta meillä löytyy jo kahvikupit, mutta pienille ja suurille lautasille olisi vielä tarvetta. Näitä voisi miksata kivasti Oiva/sääpäiväkirjan kulhojen kanssa.  
  2. Hackmanin Inari -aterimissa ihastuttaa niiden selkeys ja sirous.
  3. Villeroy & Bochin La Davina lasit - Kerrankin riittävän isot shampanjalasit! :) Myös muoto miellyttää.
  4. SodaStreamer on pitänyt hankkia jo pitkään, jotta kivennäisvesien suurkuluttajina päästäisiin eroon jatkuvasta pullojen edestakaisin roudaamisesta.
  5. Eikä tietenkään kollaasia ilman Hayta, nappityyny puuttuu vielä vaikka sitä on himoittu pitkään!
  6. Ja sitten nuo Joanna Laajiston ihastuttavat Edit lamput, jotka on suunniteltu tulevaan keittiöömme, mutta voitaisiin hyvin hankkia jo nyt lopullista sijoitusta odottamaan.
Veronpalautuksia ja joulua odotellessa siis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!