maanantai 25. marraskuuta 2013

HAASTELUA

Sain ihanaiselta Aniliinilta haasteen, johon ajattelin näin maanantain kunniaksi tarttua. Haasteen säännöt menevät näin:

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva. 2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta. 3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi. 4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä. 5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan.

Kerrottakoon tästä päivästä sitten sen verran, että se alkoi reippaasti salilta klo 7.00. Yleensä tykkään treenata aamulla (silloin kun treenaan), koska jotenkin se vaan kulkee silloin paremmin kuin nuukahtaneena töiden jälkeen. Yleensä Morris myös velvoittaa tulemaan töistä suoraan kotiin, joten siinä jää kyllä urheilut urheilematta, jos ne illan viimeisille tunneille jättää. 

Pirteää aamua seurasikin sitten perinteinen maanantai-iltapäivän kooma työkoneen ääressä nuokkuen. Ei muuta kun kahvia koneeseen ja uuteen nousuun. Työpäivän päätteeksi hurautus minillä kotiin, vaatteiden vaihto ja koiran kanssa ulos. Ja taas virkistyi kummasti. Seuraavaksi piti tehdä jotain pursuavalle pyykkikorille ja kurnivalle vatsalle kunnes vihdoin oli aikaa istahtaa hetkeksi alas näihin kirjoituspuuhiin. Siinähän se päivä sitten menikin. 


Ja sitten niihin haastajan kysymyksiin:

1. Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi? 
- Ystäviltä 30-v. lahjaksi saatu lepakkotuoli. Sen kanssa menen varmasti hautaan asti. 

2. Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi? 
- Varmaankin kliseisesti yhdistelmäksi uutta ja vanhaa, modernia ja vanhanaikaista. Luonnonmateriaalit ja teollinen tyyli kiehtovat. Tykkään kerroksellisuudesta ja siitä, että kodin sisustus on syntynyt ajan kanssa. Persoonallisia esineitä pitää myös olla. Koti ei saa näyttää siltä, että kaikki huonekalut on ostettu yhdellä kertaa muutamasta liikkeestä.

3. Miten rentoudut parhaiten? 
- Saunomalla! Me himosaunojat olemme olleet ihan pulassa nyt kun ollaan väliaikaisesti jouduttu elämään ilman saunaa. Onneksi asia korjaantuu pian. 

4. Kenen antaisit sisustaa kodissanne olevan tyhjän huoneen lattiasta kattoon, JOS et saisi sitä itse tehdä? 
- No varmastikin Tiitta Salmenkiven, joka oli suunnittelemassa tulevaa remonttiammekin. Tai jonkun suosikki sisustusbloggaajistani. :)

5. Oletko jouluihminen? Miten joulu näkyy kotisi sisustuksessa? 
- Olen. Tänä vuonna joulu tosin näkyy meillä todella vähän, koska olemme joulun matkoilla ja sen jälkeen edessä on muutto. Eli lähinnä pahvilaatikoina ja joulutorttuina. Ensi vuonna voisi panostaa sitten sitäkin enemmän. 

6. Lempiohjelmasi telkkarista? 
- Tänä syksynä se on ollut Vain Elämää. Kyllä, villeimmät vuodet lienevät takanapäin. 

7. Mikä on suurinta herkkuasi? 
- Olen kaikkiruokainen ja mieliherkkukin vaihtuu tilanteen mukaan. Mutta skumpasta ja mansikoista en muista koskaan kieltäytyneeni ilman todella hyvää syytä.

Semmoista. Heitänpä haasteen samoilla kysymyksillä myöskin Pihkalan Maijalle, Esmeralda'sin Essille ja homevialauran Lauralle. 

Nyt kivaa maanantain jatkoa! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos, koppi! Julistan tämän to do -listan viidenneksi haasteeksi. ;) Hei vieläkö teillä on ne edellisen kodin kuvissa näkyneet Eamesin verkkotuolit? I-HA-NAT! Olen aina haaveillut Bertoiasta, mutta taloudellisempi, eikä silti yhtään vähemmän kaunis ratkaisu voisi olla Eames DKR. Suosikkiesineesi lepakkotuoli on super kaunis sekin. Tuolit, onko mitään parempaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva! Ja ei mitään kiirettä haasteen kanssa, vastaile sitten kun ehdit ja jaksat. :) On meillä edelleen ne tuolit, mutta ei vaan ole keittiötä tullut viimeaikoina pahemmin kuvailtua kun se ei just nyt ole kaikkein "kuvauksellisin" ennen kun saadaan rempattua.

    Ja sanopas muuta tuoleista! Meillä on tällä hetkellä oikeastaan haasteena, että kaikki ihanat tuolit ei meinaa mahtua tänne, mutta ei niistä mistään voi luopuakaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!