tiistai 5. marraskuuta 2013

IHASTUTTAVA KOTI

divaani koti


Iskin silmäni uusimmassa Divaanissa (10/13) tähän aivan ihastuttavaan kotiin, jossa on paljon itselleni mieluisia elementtejä. Ensinnäkin tämä on mahtava esimerkki siitä, miten vanhat, elämää nähneet esineet ja kalusteet pääsevät oikeuksiinsa valkoisten pintojen kanssa. Meiltäkin löytyy paljon vanhoja huonekaluja ja esineitä, jotka haluan nostaa uudessa kodissa esiin ilman, että ne näyttävät tunkkaisilta tai koti antiikkiselta.

divaani kotiPidän tässä kodissa myös siitä, että eri tyylejä ja materiaaleja on rohkeasti yhdistelty oman maun mukaan kuitenkin niin, että tietty punainen lanka on säilynyt. Jopa glitter- ja paljettitekstiilit, joita itse kyllä vieroksun, on saatu näyttämään hyvältä. Kodista löytyy myös himoitsemiani marokkolaisia raheja ja vintage tarjottimia ja se on muutenkin kaikin puolin persoonallinen ja samalla kodikas.

divaani koti
Tuo lattia on myös mielenkiintoinen. Olemme pohtineet yhtenä vaihtoehtona vähän vastaavan näköistä pinnoitetta, jonka voisi laittaa suoraan nykyisen parketin päälle, mikäli lautalattiaa ei löydy. Mutta siitä lisää myöhemmin, viikonloppuna olisi tarkoitus tutkia tätä laittiasiaakin tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!