keskiviikko 27. marraskuuta 2013

KAIUTIN KAUNEUTTA - UNMONDAY

Unmonday kaiutin
Unmonday kaiutin

Unmonday kaiutin
Unmonday kaiutin Lumi laukku

Aina tasaisin väliajoin meillä käydään keskustelua erilaisista kaiuttimista ja kaiutinjärjestelmistä sekä niiden uusimisesta. Yleensä Mika puhuu ja itse kuuntelen toisella korvalla todetakseni lopuksi, että ihan sama mistä ääni tulee kunhan se on jokin mahdollisimman huomaamaton ja johdoton vempain. 

Viime kerralla kiinnostukseni nousi kuitenkin ihan uusiin sfääreihin kun näin nämä kaunokaiset. Kyseessä on suomalaisen Unmondayn langattomat ja keraamiset aktiivikaiuttimet, jotka lanseerataan joulukuun 3. päivä eli ensi viikon tiistaina. Jestas miten hyvännäköiset! Ihanan simppeli, mutta sitäkin kauniimpi muotoilu. Näitähän voisi ottaa ihan pelkästään ulkonäön puolesta ikkunalaudalle nököttämään. Saati sitten, että ovat mitä ilmeisemmin hemmetin hyvät myös äänentoistoltaan ja muilta ominaisuuksiltaan. (Jätän teknisen puolen arvioinnin kuitenkin edelleen Mikalle.)

Pienenä detaljina vielä kerrottakoon, että Lumi on tehnyt kaiuttimille räätälöidyn nahkalaukun, jossa sitä on kätevä kuljettaa. En tosin heti keksi, miksi kanniskelisin kaiutinta laukussa ympäri kaupunkia, mutta hieno se on. :)

Mielenkiinnolla odotan tuotteen lanseerausta. Toivottavasti sen markkinoinnissa ei unohdeta meitä naisia. Meillä kun on tässä(kin) asiassa aika paljon vaikutusvaltaa.

KUVAT 1 2 3 4

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Tämäkin leidi löysi joululahjatoiveen nro 1!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Luulen, ettei meidänkään tarvitse enää keskustella mitkä kajarit seuraavaksi hankitaan. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!