maanantai 11. marraskuuta 2013

LATTIASTA

No niin, vihdoin on saatu selvyys siihen, löytyykö "ihanan" koivuparkettimme alta lautalattiaa. Valitettavasti ei. :( Harmillista, koska tämä olisi kätevästi ratkaissut lattiapäätöksemme ja olisihan se ollut luontevin vaihtoehto tähän vanhaan taloon.

Ihan alunperinhän haaveenamme oli betonilattia/pinnoite, jonka tiimoilta selvittelinkin asiaa jo täällä. Luovuimme kuitenkin tästä ajatuksesta, koska tulimme siihen tulokseen, ettemme halua betonipintaa ilman lattialämmitystä ja sen laittaminen ja lattian lämpimänä pitäminen olisi taas lisännyt kustannuksia liikaa.

Nyt kun lautalattiaa ei löytynyt valmiina, on meillä tietysti vaihtoehtona asentaa sellainen uutena. Eräs toinen vaihtoehto on kuitenkin noussut sen rinnalle aika kiinnostavana ja erittäin potentiaalisena. Bongasin nimittäin Valkoisen Harmajan blogikirjoituksesta tämän Casa Design lattiapinnoitteen, joka oli minulle täysin uusi tuttavuus. Sittemmin tosin sen mainontaa on näkynyt lähes kaikissa sisustuslehdissä.

Casa Design lattiapinnoite

Casa Design lattiapinnoite

Casa Design lattiapinnoite
Valkoisena tai vaaleanharmaana tuo voisi sopia meille loistavasti! Valkoinen tosin hiukan mietityttää koiran kanssa. Siinä kun näkyy sitten joka ikinen kurainen tassu ja yksikin ruskea karva. Vaaleanharmaa voisi olla hiukan armollisempi ja parhaimmillaan se voisi näyttää hiukan siltä haaveilemammalta betonilta. Muitakin värivaihtoehtoja löytyy, mutta ne eivät kolahda meikäläiseen.


Casa Design lattiapinnoite värivaihtoehdot

Houkuttelevinta tässä lattiassa on se, että pinnoitteen voisi mitä ilmeisemmin asentaa suoraan nykyisen parkettimme päälle. Lisäksi sen sanotaan olevan kestävä, miellyttävä ja lämmin jalalle sekä helppo pitää puhtaana. Kuulostaa hyvältä! Nyt pitäisi vaan nähdä kyseinen materiaali livenä, jotta pystyisi arvioimaan kunnolla onko se sanojensa väärti.

Kuvat ja lisätietoa lattiasta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!