perjantai 6. joulukuuta 2013

ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ


Itsenäisyyspäivä ja pitkä viikonloppu on alkanut täällä erittäin rennoissa ja laiskoissa merkeissä. Ja samanlaisella agendalla ajateltiin jatkaa koko päivä, ihan parasta nämä ylimääräiset vapaapäivät.

Tällä viikolla ollaan saatu monta asiaa eteenpäin, parhaimpana uutisena se, että löysimme väliaikaisen vuokrakämpän ihan tästä vierestä. Ja mikä parasta - siinä tulee olemaan sekä sauna että parveke, mitä luksusta! Ihan helppo yhtälö ei ollut etsiä lyhytaikaista, kivaa vuokrakämppää keskustasta ja vieläpä koiran kanssa. Siksi ollaan erittäin iloisia, että tämä asia on nyt hoidettu. Myös älytön hana-show remonttiin liittyen saatiin taloyhtiön kanssa ratkaistua ja lopputuloksena saamme asentaa haluamamme seinä-wc:n ja Hansgrohen hanat. Mutta siitä lisää myöhemmin, nyt hyvää ja rentouttavaa itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huippujuttu, että vuokrakämppä remppaprojektin ajalle löytyi ja vielä kivoin speksein! Me tuskailtiin ihan saman kanssa aikoinaan, kun taloa rakennettiin. Kämppä kuitenkin löytyi helposti ja asuttiin vuosi vuokralla aivan ihanassa valoisassa keskustakolmiossa, josta käveli mestoille minuutissa! Vieläkin lämmöllä muistelen tuota piskuista ihanaa väliaikaismajoitusta, vaikka unelmakodissahan tässä nyt asutaan.

    Ihan mahtava tuo ensimmäinen kuva :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  2. Joo, on kyllä kiva! Ja nyt ei haittaa niin paljoa vaikka remontti tuleekin kestämään melko kauan kun on kiva kämppä missä asua. Ja kätevästi tässä vieressä niin voi myös vahtia remontin kulkua silmä tarkkana. :)

    Kivaa pitkää viikonloppua sinne!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!