perjantai 13. joulukuuta 2013

SOKOKSELTA PUKINKONTTIIN

Törmäsin eilen Sokoksen Pukinkontti joulukampanjaan ja päätin osallistua siihen ihan siitä ilosta, että joku yritys Suomessakin on keksinyt kivan tavan hyödyntää Pinterestiä markkinoinnissaan. Heti osui ja upposi tällaiseen Pinterestin heavy useriin. 

Osallistuakseen kampanjaan täytyy omalle Pinterest -tilille luoda Sokos Pukinkontti -board ja pinnata sinne 1000 euron arvosta joululahjatoiveita Sokoksen verkkokaupasta. Nämä tuotteet voi sitten kampanjan päätyttyä voittaa itselleen. Mahtava tapa saada ihmiset tutustumaan verkkokauppaan ja nähdä, mitkä ovat suosituimpia tuotteita. Ja tokihan nuo kuvat lähtevät heti Pinterestissä leviämään tuoden liikennettä verkkokauppaan jatkossakin. Nerokasta sanon minä. 

Tällainen tuli mun joululahjakollaasistani. Yllättäen melko yksipuolinen väritykseltään ja sisustuspainotteinen. :) Taisi mennä tuo tonnin rajakin heittämällä yli kun eihän noita hintoja nyt enää siinä vaiheessa muistanut kun tuotteet oli jo pinnattu. Ehkäpä niistä saa sitten vielä tarkemmin valita, mitä siihen tuhanteen euroon ottaa, jos niin onnellisesti kävisi, että voittaisi. Ja olishan noita astioitakin kiva ottaa aina suurempi setti eikä vain yksi kutakin. 

Nyt toivotankin onnea itselleni kilpailuun, menkäähän tekin osallistumaan.

Ai niin, ja seuratkaahan tuota boardia Pinterestissä niin voittomahdollisuuteni paranee. Jos voitan niin lupaan laittaa hyvän kiertämään täällä blogissakin. :)

3 kommenttia:

 1. Ihana asunto, ihania kuvia! Terveisin uusi vakilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kommentoin vahingossa väärää postausta. Tarkoitin noita ylempiä asuntokuvia. ;) Sama

   Poista
  2. Heh, ei se mitään, kiva kun kommentoit! Ja mahtavaa jos olet uusi vakilukija! :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!