sunnuntai 1. joulukuuta 2013

VAIN MUUTTO ON PYSYVÄÄ
Siltä ainakin tuntuu nyt kun ensimmäiset pahvilaatikot ovat taas ilmestyneet tänne kotiin. Ja eihän siitä olekaan kuin puoli vuotta kun muutettiin tänne nykyiseen asuntoon odottelemaan putkiremontin alkamista. Tällä kertaa on suorastaan ihanaa muuttaa, koska se tietää vihdoinkin sitä, että remppa pääsee alkamaan. Taidan kyllä muutenkin olla ainoita ihmisiä tällä planeetalla, joiden mielestä muuttaminen on kivaa puuhaa! Tavarat tulee käytyä läpi ja karsittua turhat pois, samalla tavarat saa uudessa kodissa laittaa hyvään järjestykseen. Kaiken lisäksi pääsee sisustamaan taas uutta kotia uudella tavalla. Morrisillekin tämä on sen nelivuotisen elämän aikana jo neljäs muutto, joten sekään ei asiasta paljoa jaksa stressailla. Kunhan lauma on kasassa ja pöperöä tarjolla niin elämä hymyilee.

Tänään ollaankin menossa katsomaan yhtä vuokrakämppää tästä ihan vierestä. Toivotaan, että asunto on kiva ja saadaan se. Olisipahan taas yksi viiva ylivedettävänä to-do-listalta. Puuhaa riittää muutenkin muutamalle viikolle ennen loman alkua, kun pitäisi alkaa pakkailemaan kellariin meneviä tavaroita ja myydä keittiö, eteisen ja makuuhuoneen kaapistot ym. ylimääräinen kama huuto.netissä. Sen lisäksi tietysti itse remonttiin liittyen saadaan vääntää ja kääntää joka asiasta niin isännöitsijän kuin urakoitsijankin kanssa. Alan vihdoin ymmärtää kaikkia niitä ei-niin-positiivisia putkiremonttitarinoita...

Tavoitteena olisi kuitenkin saada kaikki mahdollinen säätö niin hyvälle mallille kuin mahdollista ennen joulua, jotta lomalla voidaan vaan relata ja keräillä rauhassa voimia sen jälkeisiin koitoksiin.

2 kommenttia:

  1. Mitä kautta olette etsineet väliaikaista asuntoa? Kiinnostaa kovasti se ja kaikki muukin putkiremonttiin liittyvä. Itsellä kun on se edessä n. vuoden päästä ja tarkoituksena myös laittaa asunnon keittiö uuteen uskoon. :) Eniten kauhistuttaa se, mihin varastoon kaikki tavarat...

    VastaaPoista
  2. Moi! Ollaan etsitty ihan Oikotieltä ja Vuokraovesta ja tietysti puskaradion kautta. Melko haasteellista vaan saada kivaa kämppää määräaikaisesti ja koiran kanssa. Ollaan kuitenkin haluttu rehellisesti kertoa tilanne eikä pelailla mitään. Nyt meillä onneksi tärppäsi ja saatiin tuo mainitsemani kämppä, jota käytiin katsomassa. :)

    Me aiotaan viedä osa tavaroista kellarikomeroon, muutama juttu jää myös itse kämppään (lipasto, keinutuoli jne) ja loput otetaan sitten ihan mukaan. Meillä on niin massiivinen remontti, ettei asuntoon voi juurikaan mitään jättää.

    Tsemppiä putkiremonttiin! Ja täältä voit seurailla kevään aikana meidän remontin käännöksiä, veikkaan ettei kaikki tule menemään ihan putkeen. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!