tiistai 28. tammikuuta 2014

DIY TV-TASO

DIY TV TASO

Aiemmin kirjoittelin tarpeesta väsätä joku helppo TV-taso tänne väliaikaiseen kämppään kun aikaisempi ei tänne mahtunut ja uuttakaan ei tässä välissä viitsi ostaa. Eikä seiniin porailla mitään ylimääräistä kun näin lyhtyaikaisia vuokralaisia ollaan.

Tämmöinen siitä sitten tuli. :) Olin alunperin ajatellut laittaa lankunpätkän betoniharkkojen tai puupölkkyjen päälle, mutta koska sellaisia ei nyt ollut kätevästi saatavilla niin sisustuslehdet saivat luvan toimittaa jalkojen virkaa. Tilasin käsittelemättömän koivulankun Herttoniemen puukeskuksesta ja koska sitä sai tilattua vain kokonaisena lankkuna niin tein sitten toisesta pätkästä vielä oman tason digibokseille.

Meidän TV on kyllä aikamoinen möhkäle, mutta onneksi sekin on menossa vaihtoon kunhan ehditään. Haaveilen mahdollisimman huomaamattomasta (kuitenkin suht isolla screenillä) ja valkokehyksisestä telkkarista, jossa olisi sisäänrakennettu digiboksi ja mahdollisimman vähän johtoja!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, oon nyt tykästynyt tosi paljon tommoiseen käsittelemättömään puuhun, siitä vois tehdä vaikka mitä! Näillekin lankuille on jo jatkovisio sitten kun ei enää tv-tasona tarvita.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!