sunnuntai 19. tammikuuta 2014

KODIN RAAKILE

Melko karulta näyttää tällä hetkellä meidän omassa kodissa kun keittiö ja kaikki kiinteät kaapistot on revitty irti. Myytiin keittiö Tori.fi:ssä ja eteisen & makuuhuoneen kaapistot Huuto.netissä. Kauhean kätevää kun ostajat tulivat viime sunnuntaina samaan aikaan paikalle, purkivat siellä lähes koko päivän ja veivät sitten rojut mennessään eikä meidän tarvinnut itse tehdä mitään. :) 

Vielä on jotain kamoja kämpillä, osa menossa edelleen myyntiin ja osa pitää käydä suojaamassa remontin ajaksi. Näin paljaana kämppä näyttää entistäkin pommimmalta, mutta kyllä siitä hyvä tulee. Kattoja ja ikkunalautoja myöten ihan joka nurkka menee uusiksi. Ainoa asia, johon ei  kosketa on tuo vanha kakluuni. 

Tässä nykyinen keittiö - tuleva makuuhuone. 
Vanha alkovi (nykyisen keittiön puolella) - Sen tilalle rakennetaan erillinen wc ja nykyiseen kph/wc:hen tulee vain sauna+suihku. 


Alla nykyinen makuuhuone, jonka päätyseinältä poistettiin koko seinän pituudelta vaatekaapistot. Kulmaukseen tulee uusi keittiö ja seinä olohuoneen ja keittiön välistä puretaan. 


Nykyinen makuuhuone / tuleva keittiö toisesta suunnasta.


Tämä seinä puretaan ja saadaan yksi suuri olohuone-keittiö -tila neljällä ikkunalla. 


Nykyinen ja tuleva olohuone. 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo puinen lipasto! Onko teillä ollut se ennenkin?

  VastaaPoista
 2. Seuraan mielenkiinnolla remonttinne etenemistä. Upea lopputulos varmasti tulossa. Hienosti saitte kiertoon vanhat kalusteet. Itselläkin lähitulevaisuudessa putkiremontti ajankohtainen. Kiva lukea kokemuksistanne ja hyviä vinkkejä olenkin jo blogistasi saanut. - Mrs. T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos kommentista!

   Hienoa jos blogista on hyötyä muillekin samojen asioiden kanssa painiville. Millään ei vaan jaksaisi odottaa, että saadaan nuo putket pois alta ja päästään lopulliseen toteutukseen, mutta uskon kyllä itsekin että lopulta odotus ja kaikki säätö palkitaan. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!