tiistai 18. helmikuuta 2014

EFEKTISEINÄ

struktuuriseinä
struktuuriseinä

struktuuriseinä

struktuuriseinä


Vaikka sisustussuunnitelmat remontin osalta on periaatteessa valmiit niin toki ne elävät nyt hieman sen mukaan mitä uutta remontin edetessä paljastuu. Tiiliseinä, jota oltiin kaavailtu kaivettavaksi esiin makuuhuoneen yhdelle seinälle, näyttäisi olevan nyt yksi näistä muuttuvista elementeistä. Nimittäin se, mitä seinien purun yhteydessä on paljastunut ei todellakaan ole mitään kovin kaunista tiiliseinää. Rappaukset on tehty miten sattuu ja tuntuu että tiiletkin on seinässä vähän mikä minnekin suuntaan. Harmi, koska nimenomaan alkuperäinen tiiliseinä olisi ollut hieno, mitään tiiliseinän näköistä tekelettä sen sijaan en halua. Jos joudumme luopumaan tiiliseinästä niin vaihtoehtona sille on tehdä jonkinlainen efektiseinä makuuhuoneeseen. Ja harmaana tietysti, mitenkäs muutenkaan. Joku rouhea laasti-/ betoni- tms. struktuuripinta sängynpäätyseinässä voisi toimia hyvin. 

Belle Artin MarmorinoRoma, Marmorino Naturale tai Cebostone vaikuttavat hyviltä vaihtoehdoilta pinnoiksi. Myös Tikkurilalta löytyy tähän varteenotettavia tuotteita, kuten Tunto Hieno, mutta näihin täytyy perehtyä vielä tarkemmin. Puolitoista vuotta sitten kävinkin Harmonia Designin erikoismaalauskurssin ja siellä harjoiteltiin juuri tämäntyylisten struktuuriseinien maalausta. Pitäisi siis olla ihan peace of cake yhden seinän maalaus. ;) 

Aina kun alan pohtia näitä struktuuriseiniä niin mieleen tulee myös tämä Tiinan superhieno koti, josta kirjoitin jutun Kauniit Kodit -lehteen noin vuosi sitten. Tiinan kodissa on siis jokaisessa huoneessa eri tekniikoilla toteutettuja harmaansävyisiä erikoisseinäpintoja, jotka hän on kaikki maalannut itse. Toivotaan, että me saadaan aikaiseksi jotain yhtä hienoa! 

KUVAT: 1 2 3 4 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!