lauantai 8. helmikuuta 2014

JOTAIN SIELLÄ TAPAHTUU


Kävin tänään kurkkaamassa kämpillä, miten putkiremppa on lähtenyt käyntiin. Ja näyttäähän se käynnistyneen kun meidän kylppäri näyttää tällä hetkekellä tältä. Vaikuttaa lupaavalta, vieläpä kun urakoitsija oli sanonut Mikalle aiemmin puhelimessa, että ovat tällä hetkellä aikataulusta jopa edellä. Toistaiseksi siis mitään suuria yllätyksiäkään ei ole tullut vastaan vaikka kenelläkään ei tosiaan ollut tietoa, mitä tämän vanhan talon rakenteista paljastuu.

Hieno uutinen on myös se, että saatiin lupa edistää omaa osuutta remontistamme samaan aikaan kun putkiremontti etenee asunnossa. Tämähän ei mikään itsestäänselvyys ollut, sillä kuulemma usein putkiurakoitsijat eivät päästä muita tahoja vastuukysymysten takia työmaalle ennen kuin ovat sieltä itse kokonaan poistuneet. Nyt saimme siis kuitenkin luvan mennä hommailemaan toiselle puolelle asuntoa (keittiö-olohuone) sillä välin kun kph-linjaa tehdään.

Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus purkaa yksi väliseinä, lattiat ja seinää myöskin tulevan makuuhuoneen puolelta. Siellä kun on ties mitä levytyksiä edellisen keittiön takana, joten kiva nähdä mitä niiden alta paljastuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!