maanantai 24. helmikuuta 2014

LIPPAPIPO VAUVALLEMiniconverset sai ihan huikean suosion omassa Facebookissani ja itsekin ihan yllätyin, miten hyvin ne onnistuivat vaikka virkkaus ei ole viime vuosina harrastuksiin kuulunutkaan. Siitä innostuneena päätin tehdä vauvalle vielä jotain Conversejen kanssa yhteensopivaa kun lankojakin jäi yli. Ja mikä olisi tyylikkäämpi kuin tällainen tupsullinen lippapipo?! Vauvahan alkaa näyttää ihan hipsteriltä jo ennen kun on syntynytkään. :)

Ohje lippapipoon löytyy mm. täältä. Itse tein tosin hiukan ko. ohjetta soveltaen, koska halusin piposta pienemmän ja olin muutenkin vähän laiska seuraamaan ohjetta. Kuvissa kyllä pipo näyttää vähän isommalta suhteessa tossuihin vaikka sen kyllä pitäisi olla about vauvan pään kokoinen. Katsotaan pystyykö näitä lopulta käyttämään samaan aikaan. 

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, hiukka makiat tossuset. Ja pipo kans! Mulla on lippapipot koukulla kevääksi meidän pojille. Ajattelin tehdä semmoiset nepparilla kiinnitettävät tupsutkin eri väreissä, niin on vähän vaihtelua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava idea tuo irrotettavat tupsut! Pienellä vaivalla ikään kuin aina uus pipo. Täytyy pitää mielessä kun seuraavan kerran itse virkkaan jotain tupsullista.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!