sunnuntai 16. helmikuuta 2014

SEINÄT KAATUU


Mika kävi isänsä kanssa eilen ahkeroimassa kämpillä ja kaatamassa olohuone-keittiön välisen väliseinän. Ja AI ETTÄ - tilasta tuli juuri niin ihanan avara ja valoisa kuin olin toivonutkin. Kuviin on vaikea saada koko kuvaa, mutta nyt luonnonvalo pääsee (silloin kun sitä on) tulvimaan kaikista neljästä ikkunasta esteettömästi koko tilaan.

Eteisen seinän sisältä puolestaan paljastui ilahduttavan syvä oviaukko, josta on aikanaan ollut kulku silloiseen makuuhuoneeseen. Sen ansiosta saadaan eteiseen reilusti lisää tilaa kun rakennetaan tuolle seinälle kaapisto joka tulee seinästä vain 20cm ulos. Silti syvennyskohtaan jää takeille 60cm syvä rekkitila, joten takit mahtuu sinne oikein siististi. Kaapiston kapeampiin kohtiin laitetaan sitten hyllyjä, joihin kengät saa hyvään järjestykseen.

Tänään käytiin myös hakemassa kylppärin laatat urakoitsijalle ja seuraavan kerran onkin varmaan näytettävää kun ovat saaneet kylpyhuoneen laatoitettua (viikon parin päästä).

2 kommenttia:

  1. Vau! Mieletön muutos. Ja loistava idea käyttää oviaukon tila hyväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muutos oli kyllä suuri! Ja näin kun keskustassa haluaa asua niin täytyy kaivella kaikki sentit asunnosta käyttöön, jopa seinien sisältä. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!