maanantai 3. helmikuuta 2014

THE LAATAT


Uskomatonta miten ihminen voikin innostua niin paljon sellaisesta asiasta kuin lattialaatta. Törmäsin tähän kuvaan Pinterestissä ja aloin taas fiilistellä meidän tulevaa wc:tä, jonka lattiaan tuo kuvassa pilkahtava Marrakesh Designin Voltaire -laatta on tulossa. (Muilta osin meidän wc ei kylläkään tule näyttämään yhtään kuvankaltaiselta.) Marokko on nyt kovasti pinnalla, mutta sen verran kauan olen itse näitä kyseisiä laattoja himoinnut ja edelleen tykkään niistä yhtä paljon, että mikään ohi menevä innostus se ei selkeästikään ole.

Olen itse asiassa tilannutkin laatat ja ne ovat jo saapuneetkin kämpille. Marrakesh Designiahan myy Suomessa mm. Aveo, mutta itse tilasin laatat suoraan Marrakesh Designilta Ruotsista välttääkseni ylimääräiset välikädet ja säästääkseni siten hinnassa. Tilaus hoituikin tosi kätevästi netissä ja sen jälkeen kun olin maksanut laatat ne toimitettiin parin viikon sisään suoraan kotiovelle.

KUVA: 1

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Mä ihastuin kuvaan kans heti, vaikka ihan noin rouheaa ei ole meidän omasta wc:stä tulossa.

   Poista
 2. Hei! Olen myöskin harkinnut Marrakech-laattojen tilaamista. Itseäni kuitenkin mietityttää niiden asennus. Laatat kun ovat käsityötä, niin kuinka siististi ne sai asennettua. Tai oliko yksittäisten laattojen laadussa eroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän asentaja sai ainakin tosi siististi ja tasaisesti laitettua. Tosi samanpaksuisia ja tasalaatuisia ovat mielestäni, toki noissa kuvioissa on pientä käsityön jälkeä, mutta se kuuluu mielestäni asiaan.

   Paksut nämä on, joten luulisin että haasteellisin osuus on laattojen leikkaaminen, jos semmoista täytyy tehdä.

   Poista
 3. Hei, paljon teillä maksoi laattojen toimitus suomeen? Monta neliötä tilasitte? -maija

  VastaaPoista
 4. Hei,

  Rahti meidän keskusvarastolta lisää yleensä noin 18 - 25 euroa laatan neliöhintaan. Mitä isompi tilaus, sitä kohtuullisempi rahtikustannus. Voit tutustua valikoimaamme sivuillamme www.viinikantahti.com

  Ystävällisin terveisin

  Päivi Paajanen
  Viinikan Tähti

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!