perjantai 21. helmikuuta 2014

VAATEREKKI

Granit vaaterekki

Granit vaaterekki

Granit vaaterekki

Granit vaaterekki

Tällainen seisova vaaterekki on ollut hankintalistalla jo ties kuinka kauan. Tai oikeastaan se on ollut to do -listalla, koska alkuperäinen ajatus oli rakennella kyseinen tekele vesiputkista. En kuitenkaan löytänyt rautakaupasta juuri sopivan paksuisia putkia ja nekin mitä löysin tuntuivat maksavan aika paljon. Päädyin sen vuoksi ihan tähän Granitin versioon, joka on just sopivan industrial henkinen mun makuun. Saattaa olla, että maalaan sen vielä jossain vaiheessa mustaksi tai ehkä jopa kuparinväriseksi, mutta pitää vähän miettiä. Toistaiseksi saa siis olla ihan näin ja kannatella tuollaisenaan tätä mun vaatevarastoani joka on näköjään yhtä värien ilotulitusta. 
Kupariset henkarit ovat Hayn ja ne olen ostanut jo aiemmin Pinosta

Makuuhuoneesta laajempaa kuvakulmaa tiedossa lähiaikoina. Tällä hetkellä se on myllättynä uudelleenjärjestelyn ja parin projektin myötä. Johan tässä ehdittiin reilu kuukauden päivät asustella kun piti alkaa jo järjestelemään tavaroita uudestaan. 

6 kommenttia:

 1. Tuo on hieno! Minäkin olen pohtinut lyhyen vaaterekin rakentamista itse, mutta kiitos putkivinkistä, se ei taidakaan olla hvyä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan äkkiseltään vilkaistuna ei vaikuttanut tulevan yhtään halvemmaksi noiden eri putkiosien ostaminen kuin esim. tämä Granitin rekki. Mutta en mitään superkattavaa kartoitusta tehnyt, joten en sitten tiedä. Tietysti itse tehty on aina uniikimpi ja siten hienompi. :)

   Poista
 2. Luin taannoin mukavan jutun itsetehdystä kuparisesta vaaterekistä. http://villaluova.com/moderni-puutalo-rakentuu/diy-vaaterekki-kupariputkesta/
  Voit saada jutusta inspiraatiota projektillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä lueskelemassa. :)

   Poista
 3. Täälläkin vähän samat suunnitelmat olleet vaaterekin suhteen! Meilläkin tosiaan vasta remontti menossa, joten en kauheasti ole ehtinyt näitä DIY-juttuja pohtimaan :) Jään seuraamaan blogiasi, näyttäisi teillä nimittäin olevan vähän samantyylisiä suunnitelmia kuin meillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, tervetuloa seuraamaan! Kävin kurkkaamassa myöskin blogiasi ja hyvältä näyttää, kyllä valkoiset lattiat vaan kummasti kirkastaa asunnon ilmettä. :) Tsemppiä remonttiin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!