lauantai 15. helmikuuta 2014

VIRKATUT MINICONVERSET

neulotut converset vauvalle

neulotut converset vauvalle

neulotut converset vauvalle

neulotut converset vauvalle

Olen tässä viime vuosina useaan otteeseen aloittanut jonkun neuleprojektin, mutta lähes poikkeuksetta kaikki on jäänyt kesken, koska olen vaatimattomasti alkanut heti tehdä jotain suurta neuletakkia tms. Ja siinä vaiheessa kun ensimmäisestä palasta on ollut puolet valmiina olen jo kyllästynyt tekeleen väriin ja muutenkin koko hommaan.

Nyt kuitenkin tajusin, että tulevalle vauvallehan voi tehdä kaikkea niin pientä, että ne mitä todennäköisemmin ehtii saada valmiiksi ennen kyllästymistä. Aloitin sitten tekemällä tällaiset pienet virkatut Converset bebelle. :) Virkkuukoukkua en ole käsitellyt varmaan viitentoista vuoteen, joten piti jokaisen erilaisen silmukan kohdalla ensin googlettaa miten se tehdään ennen kuin pääsin eteenpäin. Mutta valmista tuli! Ja eikö tullutkin hienot?!

Erittäin yksityiskohtaisen ja hyvän ohjeen näihin löysin täältä.

4 kommenttia:

 1. Ihanat, ostin tuota samaista lankaa tänään Snurresta :) Mutta teitkö nuo tismalleen samoilla ohjeilla kuin tuossa linkin takaa olevassa ohjeessa? Mietin vain kun siinä tarvitsee useampaa eri koukku-kokoa mutta jos kerta lanka on yhtä ja samaa niin eikö sillon luulisi että yksi ja sama koukku kävisi? :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tismalleen samalla ohjeella, mutta käytin vain yhtä koukkua (4.0mm). Pienempi koukku olisi tietyissä kohdin ollut ehkä kätevämpi kun oli niin pientä nyhertämistä, mutta kyllä se meni yhdelläkin koukulla. :)

   Poista
  2. Okei hyvä tietää! Ihmettelinkin mihin tuossa tarvitsee noin monta eri kokoa, mutta hyvä jos onnistuu vaan yhdelläkin koukulla! :)

   Poista
  3. Kyllä onnistuu tosiaan. Toivottavasti tulee kivat Converset! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!