tiistai 25. maaliskuuta 2014

HERÄTEOSTOS

Fazer Cafe lasit

Fazer Cafe juomalasit

Fazer Cafe sisustus

Mainitsin eilen heräteostoksesta, joka tuli tehtyä todellakin ihan vahingossa. Olimme nimittäin työkaverin kanssa lounaalla Fazer Cafessa kun tuli puheeksi nuo siellä käytössä olevat kristallilasit, jotka ovat ihan älyttömän kauniit ja joita ollaan molemmat ennenkin ihasteltu. No kysäisinpä siinä ohimennen sitten henkilökunnalta, mistä moisia laseja mahtaa saada ja vastaus löytyikin yllättävän läheltä - laseja sai ostaa heidän keittiöstä. :)

Myyjä ei tiennyt minkä merkkiset lasit olivat, mutta pohjassa luki Libbey ja pienen googlettelun jälkeen ne osottautuivat Libbey Hobstar laseiksi, jotka ovat "vanhan lyijykristallin näköistä paksua, koristekuvioista lasia, joka on kuitenkin konepestävää ja kestävää lyijytöntä lasia". Niinhän siinä sitten kävi, että työkaveri käveli lounaalta ulos kuuden ja minä kahdeksan lasin kanssa.

Olen erittäin tyytyväinen tähän heräteostokseen, meillä kun on muutenkin ollut agendalla uusia retuperällä olevaa astiastoa pikkuhiljaa ja päästä eroon kaikista "kahdenmukinseteistä". Hetki sitten täydensin meidän Marimekon siirtolapuutarha -sarjaa ja nyt nämä superkauniit lasit pääsevät niiden viereen astiahyllylle. Lasit vaikuttavat muutenkin kaikin puolin meille sopivilta ja sen verran jykeviltä, ettei pitäisi kovin helposti rikkoontua.

Mitäs te tykkäätte?

4 kommenttia:

  1. Todella kauniit! Sopivat minimalististen astioiden vierelle mainiosti. Kävipä tuuri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ja tässä on just sopivan verran "kristallia" meille. Yhtään enempää ei tarvita ettei mene liian prameaksi. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!