torstai 13. maaliskuuta 2014

KEVÄTTÄ RINNOISSA

kaupan yrttiruukut istutus

yrttien istutus

yrttien kasvatus

...kuten ystävä tässä taannoin totesi Facebookissa. :) Sitä on todellakin viime aikoina ollut ja nyt kun on kevään makuun päästy niin ei kyllä kaipaisi mitään takatalvea tähän fiilistä viemään!

Kevään kunniaksi laitoin parit yrtitkin purkkeihin. Tällä kertaa tosin iskin vaan kaupan ruukut multaan, kastelin ja laitoin sormet ristiin. Viime kesänä yritin kasvattaa yrttejä siemenistä asti, mutta se oli liian hidasta puuhaa eikä lopputulos ollut kovin antoisa. Yhden käden sormilla voi laskea kuinka monta lehteä lopulta päätyi ruokaan asti. Tällä kertaa kokeillaan siis oikotietä onneen, nähtäväksi jää kuinka kauan näistä yrteistä on iloa meille.

marimekko siirtolapuutarha

marimekko siirtolapuutarha

marimekko siirtolapuutarha

Täydensinpä myös meidän astiastoa tässä yksi päivä kun satuin huomaamaan, että Stockmannilla (ainakin täällä Helsingin keskustan Stockalla) oli kanta-asiakastarjouksessa kaikki Marimekon siirtolapuutarha ja sääpäiväkirja-astiat. Vinkkinä, jos joku muukin sattuu näitä kyseisiä sarjoja keräämään - tarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti. Nämä Marimekon kahvikupit on muuten kooltaan ja muodoltaan täydelliset ainakin omaan makuuni. Juuri sopivasti mahtuu kahvia kuppiin eikä se jäähdy liian nopeasti, koska kuppi on tarpeeksi kapea. Arjen pieniä iloja!

2 kommenttia:

  1. Ihania astioita olet hommannut♥♥♥ Oiii! Meiltä löytyy yksi tuollainen Siirtolapuutarha-muki, mutta haaveissa olisi kyllä hankkia niitä useampi kappale:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi ihana sarja! Mekin saatiin joululahjaksi reilu vuosi sitten noita mukeja ja tykästyin niin kovasti, että sen jälkeen on pitänyt täydennellä muilla astioilla sarjaa. Ja tosiaan nuo ei ole pelkästään kauniit vaan myöskin just sopivan mallisia ja kokoisia, siksi myös tykkään! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!