perjantai 7. maaliskuuta 2014

#ODOTUSTätä kevättä ei voisi kyllä osuvammalla sanalla kuvata kuin ODOTUS. Tällä hetkellä on niin paljon odotettavaa, että kärsimättömän ihmisen on todella vaikea yrittää elää hetkessä vaikka sitä taitoa tässä on yritetty viime vuosina enenevässä määrin harjoittaa. Ajatukset on koko ajan muualla ja muutaman kuukauden edellä.

Suurin ja tärkein odotuksista on tietenkin mahassa mukana kulkeva kaveri, jonka näkemistä ei millään enää malttaisi odottaa. Tähän asti odotus on mennyt varsin jouhevasti, mutta nyt alkaisi olla jo ihan valmis pullauttamaan tyyppi ulos. Olo on kuin plussapallolla, joka odottaa plopsahdustaan.

Sen lisäksi tietysti toinen suuri odotuksen aihe on tuo remontin eteneminen. Putkiremontti etenee kyllä ihan aikataulussa, mutta itsestä tuntuu että kaikki tapahtuu niiiin hitaasti. Tietenkin kun töitä tehdään linja kerrallaan (meidän asunnossa niitä on jopa kolme) eikä meidän omassa asunnossa suinkaan koko ajan tapahdu mitään niin edistyminen tuntuu tosi verkkaiselta. Putkiremontti on tässä muutenkin se epäkiinnostavin vaihe kun haluaisi päästä jo siihen kivaan vaiheeseen - keittiön kiinnittelyyn, maalaamiseen ja lattioiden asennukseen. Ehkä viikon päästä olisi jo laatat kylppärin seinässä..?

Vauvan ja remontin etenemisen lisäksi odotan tietysti kesää, sitä että saan taas syödä mitä huvittaa ja juoda skumppaa tai kylmää valkkaria. Odotan myös että pääsen juoksemaan kunnon pitkän lenkin, saan nukkua mahallani ja valita vaatekaapista jotain muuta päällepantavaa kuin legginsit ja joku harmaa kolttu.

Semmoinen perjantaivuodatus. Noh, pari kuukautta ja pitäisi alkaa odotuksen helpottaa vähän joka saralla. Sen jälkeen voikin sitten odottaa, että saisi nukkua edes yhdet kunnon yöunet. :)

4 kommenttia:

 1. Parin viikon kokemuksella voin kertoa että mahallaan nukkuminen pitkästä aikaa on ihan luksusta! Niistä kunnon yöunista saa silti tyytyä vain haaveilemaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilemättä juuri näin. Täytyy siis toistaiseksi nauttia niistä kunnon yöunista. :)

   Poista
 2. Voi että, ihania odotuksia sulla:)! Tosin sen kyllä tietää, että usein se odottavan aika on hieman pitkä. Tsemppiä odotteluun! Ja kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikki odotukset on kyllä tosi ihania ja ehkä juuri siksi se odotusaika tuntuu niin pitkältä. Kiitos paljon ja kivaa viikonloppua myös sulle!

   Ihana koti ja blogi sulla muuten, pitääkin alkaa seuraamaan.:)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!