maanantai 31. maaliskuuta 2014

STOKKE TRIPP TRAPP NEWBORN SET*

Stokke Tripp Trapp
Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp Newborn set

Stokke Tripp Trapp
Vauvavarustelu on alkanut täällä ihan todenteolla ja ehkä syytä onkin, äikkärin alkuun kun on enää muutama päivä! Meille on onneksi käynyt niin onnellisesti, että olemme saaneet hurjan kasan vaatteita, leluja ja tavaroita kierrossa ja ihania lahjojakin on tullut, joten hankittavaksi meille itselle on jäänyt lähinnä suuremmat ostokset kuten vaunut, auton turvaistuin, pinnasänky ja syöttötuoli.

Vaunut ja turvaistuimen ostimme jo aiemmin talvella Lauttasaaren Vaunu-aitasta. Päädyimme Brion Smileihin pääasiassa niiden ketteryyden vuoksi. Näihin vaunuihin sai myös painavan vaunukopan sijasta kevyemmän kantokassin, joka on meille aika kriittinen kun hissiä ei jatkossakaan ole ja vauva pitäisi jaksaa kantaa kolmanteen kerrokseen, toisessa kädessä koira ja muut tavarat. Hyvää kuntoilua tiedossa siis vaikka eipä tuo hissittömyys ole viimeiseen viiteen vuoteen häirinnyt, joten tuskin jatkossakaan. :)

Viime viikonloppuna käytiin hakemassa myös toinen suuremmista hankinnoista - Stokken Tripp Trapp syöttötuoli Newborn -istuimella. Nämäkin löytyivät Vaunu-aitasta (jossa valikoima lastentarvikkeita on muuten varsin laaja eikä kyseessä siis suinkaan ole pelkkä vaunukauppa). Meidän iloksemme kauppa muuttaa toukokuussa vielä lähemmäs Ruoholahteen.

Tripp Trapp tuolia olin katsonut jo ennen kuin olin edes raskaana ja mietin jo silloin, että tuollainen syöttötuoli meille sitten joskus. Tietysti lasten hankinnoissa menee käytännöllisyys aina edelle, mutta ainakin itselleni myös laadukkuus ja ulkonäkö merkkaavat paljon ja ostan mieluummin kauniita tavaroita, jotka sopivat myös muuhun sisustukseen. Stokken Tripp Trapp sopii meille täydellisesti ruokailuryhmän yhteyteen ja muutenkin.

Tuoli päätettiin hankkia jo nyt kun kuulin, että Tripp Trappiin saa tuon Newborn istuimen vastasyntyneelle. Muutama kaveri sitä kovasti kehui ja sanoivat, että heidän vauvat viihtyvät siinä paremmin kuin sitterissä. (Newborn istuintakin voi kyllä käyttää sitterin tapaan.) Näin koiraperheessä on myös erityisen kätevää kun vauvan saa lattiatasosta vähän ylemmäksi eikä tarvitse pelätä, että Morris käy osoittamassa hellyyttään liian kovakouraisesti. Ja onhan se muutenkin kiva, että vauva pääsee muun perheen kanssa pöydän ääreen istuskelemaan.

Istuimeen saa halutessaan vaihtopäällisiä eri väreissä ja kun vauva oppii istumaan niin tuoliin voi vaihtaa sen tilalle Baby Setin. Itse Tripp Trapp menee lapselle koko iän, koska tuolin istuinosa ja jalkatuki on säädettävissä lapsen kasvun mukaan.

Eli pitkäaikainen hankinta kyseessä ja itse kyllä tykkään! Lupaan kirjoitella vielä jossain vaiheessa tuolin ja istuimen käyttökokemuksia kunhan ollaan saatu ne kunnolla käyttöön.


* Postaus on tehty yhteistyössä Stokken ja Vaunu-aitan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!