sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

SUNNUNTAIN HÖPINÄT

olohuone sisustus

marrakesh voltaire


snurre langat

vauvan potkupuku

ruskea labrador

Takatalvi vei keväisen fiiliksen mennessään, mutta onneksi viikonloppu on ollut silti vallan mainio. Sain eilen yllätysvieraita kun pari ystävää paukkasi yökylään meille. Ihana yllätys vaikka vähän jotain osasin aavistellakin.. ;) Vietettiin rentoa tyttöjeniltaa ja pikkuihminen sai lahjaksi supersöötit potkupuvut kolmessa eri koossa. Voi sitten vaihtaa vaan väristä uuteen kun edellinen käy pieneksi.

Morris on tyypilliseen tapaansa osallistunut taas kaikkeen ja pitänyt omasta puolestaan huolen että vieraat viihtyivät. Niinpä väsymys iski samantien kun meno täällä vähän rauhoittui. Käytiin Morrisin kanssa kurkkimassa myös remontin etenemistä (liekö siksi sen pää on ihan pölyssä tässä kuvassa!?).

Kylpyhuoneeseen oli nyt ilmestynyt uusi seinä (sitä siirrettiin 10cm ja oven paikkaa vaihdettiin) ja seinät oli jo rapattu sekä putket uusittu. Uuden wc:n kohdalle oli myös ilmestynyt putket lattiaan. Putkityöt alkaakin varmaan tuon ko. linjan osalta olla kohtapuoliin valmiit ja työmiehet siirtyvät keittiön puolelle. Siinä vaiheessa me päästään rakentelemaan jo saunaa kylppärin sisään jne. Toivottavasti pääsen piakkoin raportoimaan remontista jotain konkreettista kuvienkin merkeissä! Nuo putkikuvat tuskin ketään kiinnostaa.

Sohvapöydälle on viikonlopun aikana ilmestynyt lankoja uutta neuleprjektia varten. Saatte pian nähdä, mitä näistä syntyi.

Leppoisaa illan jatkoa ja toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu!

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!