torstai 10. huhtikuuta 2014

KAMERAVARUSTELUA

Photopro jalusta
Koko pimeän talven olen kuvannut ilman jalustaa, koska en vain ole saanut aikaiseksi hankkia uutta edellisen tilalle. Edellisestä hukkui osa, jolla kamera kiinnitetään jalustaan ja muutenkin se oli niin onneton rimpula, ettei sillä mitään tehnyt. Nyt kun valoa sitten vihdoin alkaisi olla sen verran että ilmankin jalustaa pärjäisi, sain sen viimein hankittua..

Mukaan lähti Photopron jalusta, joka vaikuttaa ensikokemukselta varsin toimivalta ja sopivan jämäkältä omiin tarpeisiini. Kamera jolla olen viime vuodet kuvannut on Canonin 650D, johon olen ollut varsin tyytyväinen. Objektiiveista löytyy yleisobjektiivin (18-55mm) lisäksi 55-250mm teleobjektiivi, mutta toiveena olisi hankkia seuraavaksi yksi laajakulma. Todennäköisesti Canonin oma 10-22mm tai sitten Sigma 10-20mm, joka irtoaisi ehkä vähän huokeampaan hintaan ja on kuulemma myös hyvä.

Mutta pitääpä vielä vertailla ja vähän kypsytellä tätä ostopäätöstä, siihen asti mennään näillä varusteilla.

3 kommenttia:

 1. Oi, laajakulman tarvitsisin itsekin, täytyypä katsoa nuo mainitsemasi. Kameravarustelu on mahtavaa, tekisin sitä enemmänkin, jos varallisuus sallisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Olis kyllä kiva ostella vaikka mitä tohon kameraan, mutta sen verran on hintavia kapistuksia on, että joutuu tosi huolella miettimään ennen kuin uskaltaa ostaa.

   Poista
 2. Täälläkin haaveillaan jalustasta ja uusista objektiiveista..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!