sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

KULTAKELLOT

artrek kultakello
artek kultakello


Taas on juostu kaupoilla hakemassa tavaraa remonttityömaalle. Meillä on nyt niin tehokas remonttimies, että hyvä kun pysytään tavarantoimituksen kanssa perässä. :) Kuviakin saanen tänne pian kun alkaa syntyä valmista pintaa ja huonetta.

Nyt remontin valmistuminen häämöttää jo sen verran lähellä, että ollaan uskallettu tehdä myös niitä vähäisiä sisustushankintoja, joille meillä on tarvetta. Tähän asti ollaan pidättäydytty hankinnoista, koska projektin aikana on huomattu että mieli voi muuttua moneen kertaan ja moneen suuntaan.

Nyt kuitenkin useissa keittiöpostauksissakin vilahdelleet Artekin Kultakellot eli messinkiset A330S valaisimet on kotiutettu. Ja jestas, että ne onkin hienot! Hyödynsin tilaisuuden kun Stockmannin verkkokaupassa oli pääsiäisen ajan kaikki kodin tuotteet -20% ja tilasin valaisimet sieltä.

Näiden myötä saadaan juuri sopiva ripaus bling blingiä meidän mustavalkoiseen keittiöön (ja olohuoneeseen). Valaisimet on tulossa liesituulettimen viereen yläkaapittomalle seinälle. Yritin photoshopata niitä hienosti siihen, mutta hermo meni ennen kuin valmista tuli joten saatte tyytyä nyt kuvittelemaan.
6 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!