tiistai 8. huhtikuuta 2014

PROJEKTIA PUKKAAÄikkäri alkoi viime perjantaina, mutta toisin kuin kuvitella saattaa tässä on ollut suorastaan kiire sen jälkeen! Koko viikonloppu juostiin remonttiasioilla rautakaupoissa ja kämpillä mittailemassa & säätämässä. Täällä kotonakin riittää jos jonkinlaista projektia, joita olen ihan itse itselleni kehitellyt. Yksi ompeluproggis mm. odottelee toteuttajaansa tuossa lepakkotuolilla. Siitä kuvia valmiina (toivottavasti) jo loppuviikosta.

Huomenna pitää tietysti ryysätä Hulluille päiville ja nyt onkin jo kiire lounastreffeille, joten moi! :D

8 kommenttia:

 1. Ihanaa äitiyslomaa:)! Mielenkiinnolla odottelen ompeluprojektin tuloksia:)!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ihan hyvä pointti, meinaa nimittäin välillä unohtua kaiken säädön keskellä. En osaa oikein sohvalla löhöillä, mutta sun kommentin innoittamana vetäsin just kahden tunnin päikkärit. :D

   Poista
 3. Rentoa äitiysloman alkua! Minullakin on yhtä sun toista projektia päällä. Meinaa jo alkaa väsyttää, kun on kukkapenkin perustamista, vitriinin maalaamista, vanhojen Artek-tuolien entisöintiä ja kaikenlaista muuta pientä. No, kiukulla vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiedän niin tunteen - liikaa kivoja projekteja, jotka pitää kaikki toteuttaa heti eikä kahden viikon päästä ja jossain vaiheessa niistä tulee suorastaan stressi. Ja sitten toisaalta, jos ei ole mitään projekteja meneillään niin niitä pitää heti alkaa jostain kehittämään. :)

   Poista
 4. Tykkään tosta kuvasta :) Kivaa äippälomaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!