keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

TAPETIN VALINTAA

Cole & Son Cow Parsley / Ferm Living Wilderness

Scandinavian designers 2739 / American Blinds Bistro

MissPrint Little Trees


Viime yön pikkutunteina kun uni ei ottanut tullakseen, aloin pähkäillä meidän eteisen tapettivaihtoehtoja. Eteisen pieni päätyseinä (ulko-oven ja vaatekaappien välissä) tulee olemaan ainoa seinä, joka tapetoidaan. Kaikki muut seinät maalataan, pääasiassa valkoiseksi.

Tuo seinän pienuus ei kuitenkaan helpota tapetin valintaa yhtään, itse asiassa se tekee siitä paljon vaikeampaa. Jos kyseessä olisi joku suuri seinä keskeisellä paikalla, olisi pitäydyttävä suht hillityssä tapetissa ettei silmissä ala vilistä, mutta nyt kun kyseessä tosiaan on vain tämä pieni seinänpätkä eteisessä niin siihen voisi hyvinkin valita räväkänkin tapetin ilman välitöntä kyllästymisvaaraa.

Keräsin yläpuolelle tämän hetken suosikkejani. Cole & Sonin koiranputkitapetti on kestosuosikkini, johon en tunnu kyllästyvän. Sen rinnalle on kuitenkin tullut nyt uusia hyviä vaihtoehtoja mm. Ferm Livingiltä. Ja sitten tuo Little Trees joko valkoisella tai mustalla pohjalla on täysin uusi tuttavuus ja aikas veikeä. Jossain vaiheessa pyörittelin mukana vaihtoehdoissa myös niinkin räikeitä tapetteja kuin nämä Hanna Werningin, mutta sitten alkoi tuntua, että niissä on ehkä liikaakin hässäkkää meille.

Jos tulee mieleen hyviä ehdotuksia niin saa pistää vinkkiä tulemaan, en varmasti ole törmännyt vielä kaikkiin potentiaalisiin vaihtoehtoihin!

Mutta nyt vähitellen siman ja munkkien pariin, palataan remonttiasioihin Vapun jälkeen! :D

KUVAT: 1 2 3 4 5 6

6 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen on kyllä kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Lempparitapettejani monet noista! Little treesissä on mielestäni vahvaa 50-60-lukujen taitteen henkeä. Se sopisi esimerkiksi 60-luvulla rakennetulle mökillemme upeasti. Mutta koiranputkitapetti sopisi vanhaan kiinteistöön ja uskon, että se voisi olla teille nappi valinta. Ääni siis sille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Tuo Little Treesin retrous olikin ainoa asia, joka muakin vähän mietitytti. Olet oikeassa, että koiranputki on enemmän meidän näköistä. :)

   Poista
 3. Meillä on eteisessä ferm livingin harlequin harmaana, ollaan tykätty :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!