keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

TIILELLÄ VAI ILMAN?Remontin etenemisen suhteen näyttää tilanne nyt todella hyvältä. Putkiurakoitsija nimittäin ilmoitti olevansa meidän asunnon kanssa aikataulusta edellä kaksi kuukautta! Vaikea uskoa todeksi kun on kuullut lähinnä kauhutarinoita venyvistä ja kaikin puolin pieleen menneistä putkiremonteista. Olihan meillä toki aika pitkäksi arvioitu tuo urakan kesto alunperinkin (varmaankin yllätyksien varalta), mutta silti! Parin viikon päästä alkanee siis täysi tohina ja vihdoinkin päästään siihen kivaan vaiheeseen eli varsinaiseen omaan remonttiin.

Nyt pitäisikin alkaa pikaisesti lyödä lukkoon viimeisiä päätöksiä, joita tässä on vatvottu ja ihmetelty. Yksi näistä on keittiö-olohuoneen ikkunaseinä, jonka suhteen saatiin joku aika sitten uusi ajatus, että mitäpä jos se otettaisiin kuitenkin tiilelle, mutta maalattaisiin valkoiseksi.

Alunperin haaveiltiin, että joku seinä voitaisiin jättää ihan punatiilelle, mutta koska se ei osottautunut kovin hyväkuntoiseksi eikä kauniiksi luovuttiin ajatuksesta. Mutta jos tiilet maalaisi valkoiseksi niin epäsiistit rappauksetkaan ei niin haittaisi eikä seinä olisi niin hallitseva isonakaan pintana. Ja tykkään kyllä tuosta teollishenkisestä tunnelmasta, jota tiilen rosoinen pinta toisi tullessaan.Kyseessähän on siis tämä seinä, jossa loppujen lopuksi seinäpinta-alaa ei ole kovin paljon, koska ikkunoita on niin monta. Mutta sitten toisaalta vastapäisellä seinällä on keittiö ja siellä valkoinen tiililadonta välitilassa ja yläkaapittomalla seinällä, että tulisiko sitten kuitenkin liikaa valkoista tiiltä koko huoneeseen? Vaihtoehtona valkoiselle tiiliseinälle meillä on maalata ikkunaseinä vain valkoiseksi, mutta ei nyt millään osata päättää kumpi olisi parempi.

Auttakaa te, tiilellä vai ilman?!

KUVAT: 1 2

4 kommenttia:

  1. Tykkään tiiliseinästä, joten vastaukseni on tiilillä..:)

    VastaaPoista
  2. Hyviä uutisia. Ehdottomasti tiilellä kun siihen on kerran mahdollisuus.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!