perjantai 9. toukokuuta 2014

TERKUT RAKSALTA

marrakesh design voltaire svartvit
WC:n lattia (saumat puuttuu)

kph remontti blogi
Kylpyhuone / suihku

Katto vaatii vielä vähän työstöä...Rakennustyömaaksi voi tätä meidän remppaa kyllä kutsua. Kyse kun ei ole mistään pienestä pintaremontista vaan koko asunnon uudelleenrakennuksesta pohjaratkaisua myöten.

Tähän asti remontti on keskittynyt lähinnä seinien purkamiseen  ja uudelleen rakentamiseen sekä rakenteiden sisällä tehtäviin töihin kuten putkiin, sähköihin, vesieristeisiin jne. Näin ollen kovin kiinnostavaa kuvamateriaalia ei näistä vaiheista ole saanut. Mutta NYT alkaa vihdoin tulla sitä pintaakin, jonka myötä koko homma alkaa konkretisoitua ja innostus sen kun kasvaa. Miten sitä voikin ihminen olla innoissaan kun näkee sementtisen laatan vessan lattiassa!?

Kaikki uudet seinät on nyt rakennettu, mutta ennen kun päästään maalaamaan on vielä aika paljon tasoitushommia tiedossa. Katot on myös tosi huonossa kunnossa ja usean maalikerroksen alla, joten niissäkin riittää rapsuteltavaa ja tasoiteltavaa.

Mutta sieltä se nousee. Jännää, sanon minä!

PS: WC:n lattian marokkolaattoja jäi hieman yli, joten niistä epäilemättä syntyy vielä joku sisustusjuttu, en tiedä vielä mikä.

8 kommenttia:

 1. Näyttää kovin tutulta tuo katon rapistuminen ;) Kyllä se siitä, teidän kämpästä tulee varmasti aivan mieletön! Kivat nuo vessan laatat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä riittää kyllä rapsuttamista, mutta kyllä nyt ollaan jo selkeästi voiton puolella koko remontissa! :D

   Poista
 2. Aivan ihana tuo vessan lattia ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä kyseisiä marokkolaislaattoja olen himoinnut pitkään ja ne on kyllä yksi ehdoton omakin suosikki!

   Poista
 4. Hei! En tällaisella nopealla selauksella löytänyt, että mistä ja miten olette nuo aivan upeat marokkolaislaatat hankkineet? Voisitko myös paljastaa niiden hintahaarukan? Olemme juuri suunnittelemassa uuden talomme kylpyhuonetiloja ja marokkolaiset laatat kiinnostaisivat kaikkein eniten. Itse tosin haaveilen turkoosin värisistä laatoista, mutta nuo musta-valkoisetkin on myös aivan mielettömän hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Suvi! Tilasin laatat suoraan Marrakech Designilta Ruotsista ja ne tuli viikossa kotiovelle, joten oli hyvin helppoa. Maksoi muistaakseni about 150€/neliö ja sain alennusta blogikirjoitusta vastaan. Tästä on kuitenkin jo vuosi aikaa ja jotenkin tuntuu että noita myydään nyt joka paikassa joten hinta voi olla eri. Kannattaa laittaa siis tarjouspyyntöä menemään tarvitsemallesi määrälle. Tsekkaa myös zocohome, Aveo ja smyygi Helsingissä. Kaikissa niissä mun mielestä myydään näitä laattoja.:)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!