tiistai 6. toukokuuta 2014

VAAVISÄNKY

vaavi.fi
vaavi.fi

vaavi.fi

vaavi.fi


On nyt ihan pakko kirjoittaa teille vielä tästä viimeisimmästä vauvahankinnasta vaikka nämä vauvajutut ei varmaan niin kiinnosta muita kuin samassa elämäntilanteessa olevia...

Päätettiin nimittäin varsinaisen pinnasängyn sijasta hommata alkuun tällainen vaavisänky, koska olen kuullut kehuja tästä tuotteesta niin monelta. Kyseessä on vaavi.fin kautta vuokrattava pieni pyörillä kulkeva pinnasänky, joka on tarkoitettu vauvan ensimmäisten kuukausien sängyksi. Sen jälkeen sänky on tarkoitus palauttaa ja voi siirtyä siihen varsinaiseen pinnasänkyyn.

Vaavisänky on siitä kätevä, että se on tosi pieni - eihän se pieni toukka tarvitse mitään hehtaarisänkyä heti vaan viihtyy varmasti tässä pienessä pesässä jopa paremmin. Lisäksi sängyssä on pyörät, joiden ansiosta sitä on helppo liikutella huoneesta toiseen ja näin vauva voi olla aina samassa tilassa, missä itsekin touhuaa. Omasta mielestäni sänky on myös varsin kaunis, tuollainen vanhan sairaalasängyn näköinen.

Meille tämä sänkyjärjestely sopii nyt erityisen hyvin kun ei tarvitse hommata tänne vuokrakämppään (ja sitten hetken päästää muuttaa pois) suurta pinnasänkyä vaan voidaan hommata sellainen vasta sitten myöhemmin suoraan omaan kotiin.

Ja sänkyä voi siis tosiaan vuokrata vaavi.fi:n kautta hintaan 85€/4kk ja hinta sisältää uuden käyttämättömän patjan. Nyt puuttuu sitten enää se vaavi! Laskettu aika on reilun viikon päästä, joten ei tässä kaiketi enää kovin kauaa joudu odottelemaan. :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!