keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

KEITTIÖ NOUSEE

keittiöremontti

Blogi on päivittynyt viime viikkoina vähän harvakseltaan, koska pikkuneiti on pitänyt aika kiireisenä.:) Taustalla kuitenkin tapahtuu sitäkin enemmän ja remontti etenee vauhdilla. Parhaillaan nousee mm. meidän kokomusta keittiö paikoilleen. Jännitti tosi paljon millainen keittiöstä tulee, mutta nyt näyttää niin hyvältä että varmasti lopputulos on hieno. Loppuviikosta on varmaan loput kaapinovet, kodinkoneet ja välitilan laatoituskin paikoillaan.

Myös meidän pikkuriikkinen sauna on parhaillaan tekeillä ja sekin näytti upealle! Vaalea haapa oli selkeästi hyvä valinta ja sopii hienosti tummien kylppärin laattojen kanssa. Myös eteisen ja makuuhuoneen kaapit oli saatu paikoilleen (tosin ovet niihin saadaan varmaan vasta heinäkuussa) ja viikonloppuna olisi tarkoitus jatkaa maalaushommia mm. makuuhuoneen efektiseinällä.

Että kyllä nyt tapahtuu! Pysykäähän kuulolla niin laittelen taas lisää kuvia kunhan kerkeän.

6 kommenttia:

 1. Vautsi, en malta odottaa miltä lopputulos näyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Joo samaa mieltä, keittiöstä tulee varmasti hieno. Mistä olette keittiön hankkineet? Asennatteko sen itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kilpailutettiin aluksi Kvik, Domus ja Keittiömaailma mutta päädyttiin lopulta teettämään keittiö puusepällä joka myös asensi sen. Jos ei tätä mahdollisuutta olis ollut niin Kvikiltä oltais otettu.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!