keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

PALA TIILISEINÄÄ

Kuten blogia seuranneet tietää, haaveiltiin alunperin yhdestä kokonaisesta tiiliseinästä asuntoon. Alkuun punatiilestä ja sittemmin valkoiseksi maalatusta. Se osoittautui kuitenkin lopulta mahdottomaksi toiveeksi, koska joko tiiltä ei löytynyt sopivalta seinältä tai sitten se oli niin huonossa kunnossa ettei sitä yksinkertaisesti ollut järkeä kaivaa esiin.

Pienenä kompromissina päätettiin kuitenkin jättää eteiseen yksi kulmaus tiilelle vaikka tämäkin pätkä seinää oli melkoisen huonossa kunnossa. Tiilten välistä löytyi puupalikkaa ja naulaa ja paikoitellen se meinasi murentua suorastaan käsiin. Saatiin siitä kuitenkin ihan hyvä kun käsiteltiin se ensin Start primer pohjustusaineella ja sen jälkeen pariin otteeseen antiikkilaastilla. Tuo antiikkilaasti oli itselle uusi tuttavuus, mutta sillä tulikin paljon parempi lopputulos kuin pelkästään valkoiseksi maalaamalla. Ja vaikka kyseessä on vain yksi kulmaus niin ollaan tyytyväisiä, että kaivettiin se esiin ja saatiin siten kiva yksityiskohta eteiseen perusvalkoisen seinän sijaan.

10 kommenttia:

 1. Tykkään, tosi kaunis seinänpätkä!

  VastaaPoista
 2. Ihana katsella näitä remppakuvia! Tiiliseinäpätkä on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Näitä on luvassa lähiaikoina paljon! :)

   Poista
 3. Jes, hienoa, että saitte palan tiiliseinää, näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, parempi edes vähän kun ei ollenkaan. :D

   Poista
 4. Hieno seinä! Ja kiva blogi, selasin kokonaan läpi :) Oletko muuten Instagramissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos paljon! :D Kyllä olen instagramissakin mutta en niinkään vain blogin puolesta vaan enemmän henk. koht. Saa toki seurata @misselmeri :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!