sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

TÄÄLLÄ OLLAAN!Huh huh, melkoista härdelliä ollut viime viikot, mutta nyt ollaan onnellisesti uudessa kodissa ja laatikot & pussukat alkaa vähitellen kadota lattioilta kun tavarat löytää paikoilleen. Ja kylläpä onkin kiva laittaa tavaroita ihan uusiin ja puhtaisiin kaappeihin. Kodista tuli ihan täydellinen, joten kyllä meidän nyt kelpaa täällä asustella! Vähitellen löytynee taas aikaa myös blogin kirjoitteluun ja juttuahan riittää, joten palaillaanpa asiaan pian. :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tsemppiä myös teidän loppurutistukseen! Kohta pääsette nauttimaan teidän uudesta UPEASTA kodista. :)

   Poista
 2. Juuri tässä männäpäivänä mietin, mitenköhän teillä on mennyt, kun on "vähän kaikkea" uutta meneillään :) Jään kuulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan ollut "vähän kaikenlaista" viime aikoina. Ensin kuukausitolkulla odottelua ja sitten kaikki sattuu samoille viikoille. Mutta näinhän se yleensä menee. :) Nyt kuitenkin ollaan reippaasti voiton puolella, joten aikaa jää taas omille harrastuksille kuten blogille ja muullekin elämälle.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!