keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

KIITOKSET


Tässä vaiheessa lienee hyvä hetki lausua kiitokset kaikille remonttiin osallistuneille. Projektihan alkoi jo vuosi sitten kun ostettiin tämä asunto oikeastaan pelkkää pohjakuvaa ja sijaintia tuijottaen. Taloyhtiöön oli tulossa putkiremontti, joten se antoi hyvät mahdollisuudet remontoida meille täysin omannäköinen koti. Tuolloin meillä ei ollut vielä mitään tietoa tulevasta perheenlisäyksestä.

Kun asunto oli ostettu, alkoi vimmattu suunnittelu ja muutettiin sisään odottelemaan putkirempan alkua. Voin kertoa että ne oli pitkät kuukaudet mitä täällä silloin asuttiin ja odotettiin, koska asunto ei ollut millään lailla kiva tai omanlainen ja joka paikassa joku asia repsotti. No nyt keväällä päästiin sitten onneksi asiaan eli putkiremonttiin, joka ilahduttavasti meidän osalta sujuikin aiottua nopeammassa aikataulussa. Näin ollen meidän omakin remontti aikaistui hieman.

Tässä välissä ehti tosiaan perheen uusin jäsen ilmoittaa tulostaan, mutta emme missään vaiheessa edes harkinneet suunnitelmien muuttamista siten, että asunnosta tehtäisiinkin kaksion sijasta kolmio. Tuo avara ja suuri tila joka nyt saatiin seiniä purkamalla, oli alusta alkaen koko homman juju ja syy siihen miksi tämä asunto ylipäätään ostettiin. Uskon silti, että mahdutaan tänne pitkäänkin vaikka kyseessä on kaksio. Neliöitä on kuitenkin aika hyvin ja onpahan hihassa jo muutama idea sillekin varalle, että pikkuinen tarvitsee oman huoneen jossain vaiheessa.

Mutta sitten niihin kiitoksiin. Suurin kiitos kuuluu ehdottomasti Mikan isälle, joka on ahkeroinut täällä viikko tolkulla ja tehnyt lähestulkoon kaiken itse. Kukaan muu ei ikimaailmassa olisi osannut tehdä meille kaikkea tätä näin hienosti ja jokaista yksityiskohtaa myöten, joten ollaan ikuisessa kiitollisuuden velassa. Tiitta Salmenkivelle puolestaan kuuluu kiitos upeista suunnitelmista erityisesti haasteellisten sauna- ja wc-tilojen suhteen. Kiitos myös Tiina Lantolle hyvistä maalausvinkeistä, mummulle vauvan hoitoavusta muuttorumban keskellä, Laurille joka jäi maalaamaan kattoja kun me lähdettiin synnyttämään ja äidille & Anna-Stiinalle suunnittelu- & ideointiavusta, joka sai miehet jo lomalla melkein hermostumaan. Niin ja tietysti kaikille kavereille, jotka on jaksanut kuunnella näitä remonttihöpinöitä jo vuoden verran. Nyt voidaan puhua jostain muustakin. :D Eli KIITOS kaikille, teitte meille ihanan kodin.

Tavarat alkaa nyt suurimmaksi osaksi olla jo paikoillaan, mutta vielä on pöytätasot täynnä kamaa - tiedättehän sen ärsyttävän loppusälän jolle pitäisi löytää viimeiseksi paikka, mutta millään ei enää jaksaisi tarttua niihin.  Kunhan saadaan nuo loputkin roinat pois pöydiltä ja loppuviikosta vähän auringonsäteitä ikkunoista sisään niin täällä alkaa vihdoin kamera laulamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!