keskiviikko 20. elokuuta 2014

ENNEN JA JÄLKEEN

"Ennen ja jälkeen" -kuvat ovat mielestäni ihan parasta antia näissä remonttitouhuissa ja kaikissa sisustusohjelmissakin. Niistä näkee niin paljon konkreettisemmin, mitä muutoksia tilassa on tehty kuin pelkästä valmiista lopputuloksesta. Onneksi siis itsekin muistin muutamia kuvia ennen rempan alkua napsia, vaikkakin melko huonolaatuisia ja nopeasti räpsittyjä ovatkin. Eiköhän asia käy niistä kuitenkin selväksi. Voitte ehkä uskoa, että tuntui aika pitkältä odottaa yli puoli vuotta putkiremontin alkua tuollaisessa "ei ihan omantyylisessä" kodissa. Onneksi se on nyt kaunis muisto vaan.

Sattuipa nyt myös niin sopivasti, että StyleRoomilla on ollut kesän ajan Remonttihaaste -kilpailu, johon pystyi osallistumaan omilla "ennen ja jälkeen" -kuvilla mistä tahansa remonttikohteestaan. Ja minähän tietysti osallistuin kun kerran näin sopivasti osui kohdalle. Pääsin nyt sitten 10 finalistin joukkoon ja voittaja valitaan yleisöäänillä, joten käykäähän äänestämässä kaikki kynnelle kykenevät meidän muutosta TÄÄLLÄ!

Jos voitan pääpalkinnon eli 1000€ remonttirahaa niin luvassa on kaikenlaisia uusia projekteja, luonnollisesti myös teidän iloksenne. :D Myös äänestäneiden kesken arvotaan 200€ remonttilahjakortti.

Mutta tässä niitä kuvia! Ai että, etenkin toi kylpyhuone oli aika ihana ennen...

Huonejakoa muutettiin siten että keittiö ja makuuhuone vaihtoivat paikkaa ja seinä keittiön & olohuoneen välistä purettiin. Kylpyhuoneen sisään rakennettiin sauna ja osana keittiötä olleeseen syvennykseen wc.


Makuuhuone oli aiemmin lähes yhtä suuri kuin olohuone. Nyt sen tilalla on keittiö. 


Seinän purkamisen myötä saatiin yksi suuri ja valoisa oleskelutila.


Vanhaan kakluuniin ei koskettu, mutta kaikki pinnat olohuoneessakin uusittiin. 


Kylpyhuone oli ihan pommi. Nyt sen tilalla on pieni sauna ja suihkutila.


Osana aiempaa keittiötä oli erikoinen syvennys (kenties vanha alkovi?) Siihen saatiin sopivasti tehtyä wc. 

Eteisessä uusittiin kaikki pinnat ja vaatekaapisto tehtiin kapeampana, jolloin eteisestä saatiin tilavampi. Vanhaa tiiliseinää kaivettiin kulmauksen verran esiin. 
12 kommenttia:

 1. Aivan valtava muutos. Asunto nosti arvoaan varmaan aivan huimasti. Ja asumismukavuus on täysin toista luokkaa. Upea koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin asuinmukavuuden osalta voin jo varmuudella sanoa, että muutos on aika suuri! :D

   Poista
 2. Oi hei moi!
  Löysin tieni tänne style room skaban kautta ja vaihtoehtoja selatessa oli pakko naputella itseni vielä kommentoimaan :)
  WAU!
  Kysyisinpä vielä, että mistä tuo teidän musta sohva on kotoisin! Näyttää sellaiselta, jota oma uusi olkkarini kaipailisi, kun kuun vaihteessa pääsen muuttamaan! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kun kommentoit! :-)

   Sohva on Sits Colorado ja ostettu Vepsäläiseltä (en tiedä myydäänkö muuallakin). Sohvaa saa monen kokoisena ja eri kankailla, jotka voi kokonaan irroittaa ja laittaa pesuun. Toi on siis oikea löhöäjän unelma - rahiakaan ei välttämättä tarvitse kun istuinosa on niin leveä että siinä mahtuu jo hyvin löhöilemään melkein miten päin vaan. Mutta jos siis jotain ryhdikästä istumasohvaa hakee niin sitten en suosittele. Meille tää on ollut just passeli ja ollaan tykätty!

   Poista
  2. AH! Juurikin kaikkiin suuntiin toimiva löhösohva haussa! Kiitos :)

   Poista
  3. No siinä tapauksessa tämä on teidän sohva! :D

   Poista
 3. Aijaijai! Onpas kaunista!! :) Muutos on huikee ja hauskaa nähdä se näin vertailukuvina. En malta odottaa, että pääsen ihastelemaan kaikea valmista livenä! :) Nähdään kohta! Tiitta

  VastaaPoista
 4. Oon aivan myöhässä tässä, mutta pakko kommentoida jälkijunassakin että AIVAN MIELETÖN lopputulos! Onnittelut että saitte tuollaista aikaan, ja onnittelut että saatte asua tuolla :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et ole mitenkään myöhässä, kiva kun kommentoit! Ja kiitos! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!