torstai 7. elokuuta 2014

KEITTIÖ

musta keittiö
musta keittiö
avintage viinikaappi
integroitu viinikaappi

musta keittiöVihdoin kuvia myös valmiista keittiöstä! Se suunniteltiin yhdessä Tiitta Salmenkiven kanssa ja teetettiin puusepällä ja olemme lopputulokseen oikein tyytyväisiä niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisestikin. Säilytys- ja kokkailutilaa on juuri sopivasti kun kaapistot laitettiin osittain kattoon asti. Toisaalta pieni pätkä yläkaapittomuutta tuo avaruutta ja saa keittiön sulautumaan paremmin olohuoneeseen.

Puntaroimme alkuun valkoisen ja mustan keittiön välillä, mutta aika nopeasti päädyimme mustaan vaihtoehtoon. Se oli rohkeampi valinta, mutta tuo mielestämme kivasti särmää muuten valkoisten pintojen keskelle. Keittiön ovet ovat tummaksi käsiteltyä tammiviilua ja haluttiin ne ilman vetimiä. Korkeampiin kaappeihin oli jossain kohtaa tarkoitus kyllä laittaa vetimet, mutta nyt kun ollaan jo kätevästi opittu avaamaan kaikki ovet ilman niin tuskin laitetaan. :)

Yksi keittiön helmistä on tuo integroitu Avintage -viinikaappi, joka ei pelkästään näytä hyvältä vaan oli oikeasti myös tarpeellinen, jotta saatiin Mikan viineille vihdoin oma paikka ja ne pois täyttämästä muita keittiön kaappeja. Muutenkin tyylikäs viinikaappi on ollut aina toiveena meillä molemmilla. Kaappi tilattiin viini24.fi:stä ja vaikka se on periaatteessa tarjoilukaappi niin se sopii myös viinien varastointiin/kypsyttämiseen.

Koska keittiö on nyt niin isosti läsnä oleskelutilassa niin on kiva, että esillä olevat keittiövälineetkin on sellaisia että niitä jaksaa katsella myös olohuoneen sohvalta käsin. Pinossa olin katsellut jo aiemmin noita mustia tiskiharjoja ja rättejä, joten nyt oli hyvä tilaisuus hommata ne. Ja katossa roikkuu nyt lamput, joiden askartelusta kirjoittelinkin jo aiemmin täällä.  Hyvin onnistui lamppujen kokoaminen eri kaupoista hankituista osista! Tuohon katossa olevaan rosettiin olisi jossain vaiheessa vielä tarkoitus laittaa kohdistettava spottivalo, mutta sitä ei olla vielä saatu aikaiseksi - valoa kun täällä on nyt ollut ihan riittämiin.

Mitäs te tykkäätte?

9 kommenttia:

 1. Tykkään! Just mahtava kontrasti ihanan valkoiseen kotiin.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Todella hyvännäköiset kaapit ja musta on kyllä upee valinta. Ja kaikkea kaunista tavaraakin siellä. ♥ Tykkään paljon!

  VastaaPoista
 3. Huh, miten upea! Tuo mattaisa musta on todella kaunis, ja simppelit valaisimet piste iin päällä. Työtilaa on rutkasti. Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Aijai päädyin tänne ensin Natan blogista styleroomin sivuille ja sieltä teidän rempan kautta tänne blogiin. Ja minkäs muunkaan kuin mustan keittiön takia. Tehtiin tässä kevään mittaan itsekin remontti ja ihan viimeisillään vaihdettiin musta kivitaso valkoiseen ja yläkaapit valkoisiksi, muuten pysyen mustassa. Keittiöstä tuli siis lopulta mustavalkoinen. Meillä myös mustat ovet tammiviilua ja integroidut koneet kaikki mustaa. Olisin halunnut myös puisen tason, mutta miehelle kivitaso oli ainoa vaihtoehto, niinpä lattiaan tulikin tammiparketti tuomaan vähän lämpöä. Viinikaappiakin yritettiin mahduttaa, mutta ei natsannut tällä kertaa. Samaa laattaakin pohdittiin pitkään, mutta lopulta helppoutensa takia pistettiin valkoinen lasi.

  Kilometrikommentin pointtina siis, että näyttää törkeän hyvältä keittiö ja koko kämppä! Pitää tässä itsekin väsätä joku keittiöpostaus tästä inspiroituneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiva että päädyit ja kiva jos tykkäät!

   Mekin aluksi arvottiin mustan ja valkoisen keittiön välillä ja pohdittiin myös mustavalkoista siten, että oltais tehty valkoinen saareke. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen ettei haluta ahtaa keittiötä liian täyteen ja jätettiin saareke pois.

   Täytyykin tutustua sun blogiin ja kiva nähdä millainen on teidän keittiö jos meillä on näin sama tyyli. :D

   Poista
 5. rupesin miettimään tuota, kun kerroit puusepän tehneen keittiön, niin olisin silloin luullut, että keittiö on kokopuuta eikä viilua. ainakin meillä on suunnitelmissa ihan puukeittiö tutun puusepän tekemänä. kunhan nyt opiskelut saan päätökseen ja omakotitalo odottaa :) monta vuotta jo suunniteltu, mutta kun ite haluaa osallistua remppaan

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!