sunnuntai 31. elokuuta 2014

KUVAKOLLAASITäällä on muuton jälkeen tavarat vaihdellut paikkaa jo moneen otteeseen kun ollaan pyöritelty huonekaluja ympäri ja etsitty optimaalisinta järjestystä. Tai oikeastaan minä olen pyöritellyt ja Mika ihmetellyt muutoksia aina töistä tullessaan, heh.

Nyt luulen, että ollaan löydetty jokaiseen huoneeseen (kaikkiin niihin kahteen siis) sellainen järjestys, että saa ainakin hetkellisesti olla paikoillaan. Niinpä seinillekin uskaltaa vihdoin laitella jotain. Olohuoneen seinille ei tosin tauluja oikein raaski laittaa, mutta  makuuhuoneessa ja huoneiden välisessä käytävässä voi leikkiä vähän vapaammin.

Ensimmäisenä pääsi makuuhuoneen seinälle tällainen kuvakollaasi uusia ja vähän vanhempia kuvia. Vinkkinä muillekin jotka kokevat tuskaa siitä, että puhelimen loputtomaan kuvavirtaan hukkuu niin paljon kivoja kuvia joita ei tule minnekään laitettua - PrinticAppin kautta sai tosi kätevästi tilattua suoraan postiluukkuun nipun polaroid kuvia omista kännykkäkuvista. Kuvat pystyi tilaamaan joko ihan sellaisenaan tai sitten lisäämään niihin erilaisia kehyksiä tms. Hinta taisi olla 0,39€/kuva tai sitten jos tilasi isomman satsin kuten itse tein niin hinta halpeni sen mukaan. (Ja tämä ei muuten ollut maksettu mainos. :))

Nyt tuolla kaapissa odottaa sitten nippu kuvia Stellasta, tarkoituksena koota niistä joskus joku kirjanen. Toistaiseksi on vaan kaikki vauva-ajan virstanpylväätkin siellä puhelimen loputtoman muistin syövereissä..

2 kommenttia:

  1. Upea moderni versio kuvakollaasista! Mistähän tuollaisia metalliklipsejä löytyisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Granit myy tällaisia vaijeri+klipsi-juttuja.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!