tiistai 26. elokuuta 2014

PUUN ESIINMARSSI

alkon laatikko
alkon laatikko

Meiltä löytyy jos jonkinnäköistä puulaatikkoa, -koria ja lipastoa täältä ja vaikka suuri osa on kulkenut matkassa jo useamman vuoden niin tuntuu, että kaikki nämä puiset esineet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa vasta nyt kun meillä on valkoiset lattiat. Valkoisia pintoja vasten kulahtanut puu näyttää aika hyvälle ja tuo sopivasti kerroksellisuutta sisustukseen.

Olen roudannut näitä erilaisia puuesineitä ja koreja meille pääasiassa mummolan ullakolta. Täyspuinen lipasto on kuitenkin Huuto.netistä aikoinaan huudettu ja sen kantaminen silloiseen kotiin, viidenteen kerrokseen meinasi olla meikäläisen viimeinen retki - sen verran painava kapistus on kyseessä. En kuitenkaan siinä tilanteessa voinut myöntää, että lipaston ostaminen olisi ollut virhe tai että sen kantamiseen olisi tarvittu kaksi miestä. :)

Ehkä suosikkini näistä puutavaroista on Alkon vanha kuljetuslaatikko maalitahroineen ja rinkuloineen, joita pulloista on aikoinaan sen sisään jäänyt. Laatikko ei kyllä itseasiassa ole meidän vaan ollaan onnekkaasti saatu pitää sitä "säilytyksessä" nyt useampi vuosi kun se ei omistajilleen ole mahtunut. Se onkin palvellut meitä uskollisesti niin sohvapöytänä kuin hyllynäkin ja tuntuu, että minne tahansa sen tyrkkäsee niin sinne se aina sopii.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo kyllä se oli kaiken vaivan arvoinen vaikka onkin aika vanha ja huonokuntoinen...

      Poista

Kiitos kun kommentoit!