keskiviikko 10. syyskuuta 2014

MAKUUHUONEEN OVI


Kuten tässä moneen kertaan on tullut jo todettuakin niin koetimme erilaisin räätälöidyin ratkaisuin remonttia tehdessämme hyödyntää kaiken mahdollisen tilan, mitä näistä neliöistä irti saatiin. Epäkäytännöllisistä hukkaneliöistä kun ei näillä seuduilla ole varaa maksella vaan jokainen nurkkauskin pitää saada käyttöön.

Yksi tilaa säästävä ja ennen kaikkea käytännöllinen ratkaisu on makuuhuoneen ovi, joka päätettiin tehdä seinän sisään liukuovena. Tämä(kin) loistava idea tuli Tiitalta ja oli helppo toteuttaa, koska makuuhuoneen ja wc:n välinen seinä oltiin joka tapauksessa rakentamassa alusta asti ja siten liukuovi pystyttiin huomioimaan jo seinän rakennusvaiheessa.

Päädyttiin laittamaan siihen Eclisse liukuovijärjestelmä, joka on ollut oikein hyvä valinta. Ovea pidetään päivisin aina auki, joten tavallinen ovi olisi turhaan vain tiellä joko makuuhuoneen puolella tai varsinkin tuossa kapealla käytävällä, johon aukeaa jo wc:n ja kylpyhuoneen ovetkin. Nyt se voi kätevästi olla seinän sisällä ja poissa tieltä kun tästä paljon päivisin kuljetaan.

Parit listat odottelisi vielä maalaamistaan. Saas nähdä ehtiikö silmä tottua niihin ennen kun saadaan kaivettua taas maalipurkit esiin. ;)

2 kommenttia:

 1. Nyt vasta löysin tänne sun blogiin, tosi kivalta teillä näyttää :). Tykkään kodikkaan minimalistisesta (tai jossain ulkomaisessa blogissa kolahti termi "minimalistic bohemian", kuvaa ainakin omaa tyyliäni) tyylistänne. Hyvä ratkaisu tuo liukuovi. Meillä myös pari kohtaa, johon liukuvi tai haitariovi (jos niistä saa "staileja" versioita mistään) sopisi tilankäytön kannalta paljon paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun löysit, kiitos! Olenkin aina kokenut vaikeaksi kuvailla sanoin tätä omaa tyyliä, kun ei se musta istu täysin mihinkään muottiin, mutta tuo "minimalistic bohemian" tuntuu kyllä heti omalta, kiitos tästä! :D

   Ja liukuovi on kyllä kätevä, suosittelen!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!