maanantai 29. syyskuuta 2014

PEUKKU PAPPELIINALLE


Eteispostauksen yhteydessä mainitsin Pappelinan matosta, joka sinne hankittiin käytännön syistä. Koska tuo kyseinen matto on osoittautunut käytännössä todella hyväksi ja koska myös keittiön edusta kaipasi helppohoitoista mattoa, päädyttiin hankkimaan siihenkin Pappelina.

Värien suhteen harkintavalikossa oli - yllätys yllätys - musta, valkoinen ja harmaa. Päädyttiin lopulta tähän kokoharmaaseen Svea-mattoon, koska mustaa ja valkoista meillä on nyt jo niin paljon, että en enää enempää halunnut sitä kontrastia tänne. Toisaalta valkoinen taas näissä Pappelinan matoissa tuppaa olemaan vähän lämpimämpi valkoinen kuin meidän lattiat ja siten se olisi näyttänyt tässä paraatipaikalla luonnonvalossa kellertävältä.

Yksivärinen harmaa tuntui siinäkin mielessä toimivalta vaihtoehdolta, että maton ei ole tarkoitus olla mitenkään erityisen huomiota herättävä vaan sen tehtävänä on vain suojata keittiön edustaa roiskeilta ja piilottaa leivänmurut allensa kunnes imuri ehtii laulamaan.

Nämä matothan ovat siis muovia, mikä herätti itsessä alkuun vähän epämiellyttäviä fiiliksiä. Sanottakoon kuitenkin, että ovat tosi pehmeitä ja mukavia jalalle eikä yhtään niin kalseita kuin miltä muovi materiaalina kuulostaa. Uskon myös, että matot ovat pitkäikäisiä ja tulevat meillä olemaan käytössä pitkään myös tulevissa kodeissa helppoutensa vuoksi.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on kokemusta pappelinan muovimatoista ja vain hyvä kokemuksia :) Blogissani on sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/09/varia-viikkoon-punainen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sielläkin hyviä kokemuksia. Ja pitääpä tarttua haasteeseen! :)

   Poista
 2. Vitsi toi teidän keittiö on muuten upee!! UUUH! Mä oon harkinnut meidän keittiöön mattoa ja löysinkin yhden aika potentiaalisen vaihtiksen kodin1stä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katsoin muuten kans Kodin1:stä tällaista vähän vastaavaa mattoa (harmaa-valko-raidallinen), mutta niitä ei ollut tarpeeksi pitkiä, kun me tarvittiin tähän yli 3m matto. Muuten olis ollut kyllä oikein passeli.

   Poista
 3. Kaunis ja varmasti käytännöllinen. Harkinnassa täälläkin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!